0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: По някоя думичка и за моята графика :)
« Отговор #480 -: Октомври 09, 2012, 11:19:21 am »
сис мили4ка   много    здраво ги стискам :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :kiss: :kiss: :kiss:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #481 -: Октомври 09, 2012, 14:39:35 pm »
Пускай ги Поли !  :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_146: :balk_146: :balk_146:
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #482 -: Октомври 09, 2012, 16:44:37 pm »
Ей.,,, не така смело напред - всеки край е просто ново начало  :bighug:

*
« Отговор #483 -: Октомври 09, 2012, 19:58:31 pm »
ще  ги пусна  но за  кратко,само докато  оная  гад  е тук.И нали си  знаеш заплюваме на  ново!!! :bighug: :bighug:
« Отговор #484 -: Октомври 09, 2012, 21:34:40 pm »
Охххх изморих се много вече!
Докога?????
*
« Отговор #485 -: Октомври 09, 2012, 21:44:41 pm »
не ти  давам да се  предаваш!!!Да  всяла от нас  понякога  изпада   в това  състояние,но  трябва да  продължим напред  смело!!!!
« Отговор #486 -: Октомври 10, 2012, 10:32:24 am »
И аз така,но всеки път като ми се случи някоя от поредните гадости(аз май съм абонирана) започвам да чета историите на другите момичета и разбирам,че не съм толкова зле.Друго което много ми помага е да се направя на "мацка"....отиди на прическа,маникюр или ако имаш възможност на СПА за цял ден,повярвай ми след това  батериите ти се зареждат за много дълго време....
Николай е на 2г.4м.5д.
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #487 -: Октомври 10, 2012, 10:59:42 am »
Охххх изморих се много вече!
Докога?????
Ще се борим смело напред , ще падаме , плачем , тъжим - до деня в който видим очичките на нашите малки бебенца,докосним мъничките им ръчички , и знам че тогава тая болка ще премине за секунди сякаш не е била . И аз се предавам и се питам докога , защо на мен , но тия дни отворих темичката с дневници  и от прочетеното се заредих много с енергия и виждам колко трудно и тежко е било , а накрая като видя лентичката с малките им съкровища виждам - че всичко е въжможно ,даже и да изглежда безнадежно  :bighug:

*
« Отговор #488 -: Октомври 16, 2012, 16:43:34 pm »
сис   минавам  да ти  пожелая  целия  късмет на света  ,и  този месец   да е  вашия!! :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #489 -: Октомври 30, 2012, 22:10:18 pm »
сис   минавам  да ти  пожелая  целия  късмет на света  ,и  този месец   да е  вашия!! :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:

И аз, и аз!!!
[/url]