0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Студена декемврийска темичка с много +++++ /13.12 - 19.12/ :)))
« Отговор #100 -: Декември 19, 2010, 09:13:34 am »
Добро утро момичета, днес съм по-добре.БТ е 37.00.Надявам се така и да си остане.:crossfingers:
Краси, закуската е страхотна, днес мога да си хапна вече.
Благодаря ви на всички за пожеланията, дано всички който сме във втория списък да се преместим в 3-тия :crossfingers:
Дано коледното чудо се случи и на нас.
Лек и спокоен ден на всички. :D

« Отговор #101 -: Декември 19, 2010, 10:16:20 am »
Добро утро момичета,
Пожелавам ви хубав ден и спокойна неделя
Закуската е прекрасна!

Златен дъжд, дано това да е вашият месец и дано сте успели да си изработите коледният подарък ylinfant :babyflips: :goodluck:
Моята надежда беше попарена вчера ...и започвам от начало, дано този месец всичко да е наред и да имаме повече късмет.

Петя, видях, че си ме сложила в хубавия списък на чакащите :bfp:, но ...не ме огря, така че можеш да ме махнеш  :(
Краси

*
« Отговор #102 -: Декември 19, 2010, 11:31:36 am »
Добър ден и от мен.
Как сте. Много сте ранобудни. За разлика от мен :oops:.
Краси, закуската е чудна. Веднага си взимам от нея.
Златен дъжд много  :crossfingers:. Дано сте успели и да ни зарадваш с едно хубаво тестче с  :bfp:
Пожелавам ви хубава неделя, а аз почвам да си привеждам къщата малко в ред.
И една доза вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
« Отговор #103 -: Декември 19, 2010, 11:34:38 am »
Добро утро и от мен .Красенце, мерси за закуската- но ще хапна малко, че днес отивам на прясно заклано прасенце и голямо ядене ще падне ;-)
Мен утре може да ме пишете в очакващи да видят +
:-))

« Отговор #104 -: Декември 19, 2010, 13:45:01 pm »
Иве,успех мила,много е убеждаваща графиката ти!
Момичета,милото ми е донесло едно малко пекинезче  :a_dog_03: Много съм щастлива,че те моите животинки много намаляха-остана само папагала ми и котарака на брат ми,но той ще си го вземе като поотрасне бебока им.Бебче може и да си нямаме все още,но поне да напълним къщата с животинки,да не е така пусто :)
[/url]
« Отговор #105 -: Декември 19, 2010, 17:59:13 pm »
Момичета страхотни се, благодаря ви на всички.Дано... да е станало, много се надявам.
Краси страхотен подарък е кученцето.Моя мъж ми е обещал хъски, ама другата година, защото ще живее навън, а сега е много студено за малко кученце.

*
« Отговор #106 -: Декември 19, 2010, 20:50:25 pm »
Влизам да Ви нагледам!Иванита,Златен дъжд-страхотни графики момичета!Айде утре рано чакаме  :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: