0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Студена декемврийска темичка с много +++++ /13.12 - 19.12/ :)))
« Отговор #40 -: Декември 15, 2010, 10:55:10 am »

Дано да ми се оправи настроението най-накрая от вчера ме боли от дясно много неприятно  :balk_145: :balk_144: чакам, чакам, чакам, но дано да не я дочакам тая :witch:

Краси, проверявала ли си си термометъра, че нещо не ми вдъхва доверие ?
Пиеш ли някакви лекарства и витамини, защото в графиката не виждам да си писала ?
« Отговор #41 -: Декември 15, 2010, 11:27:26 am »
Здравейте,
Нищо не пия и обикновенно не ми толкова дълг цикъла. Този месец нещо не е наред явно. От вчера много ме боли десния яйчник и съм решила да изчакам до края на седмицата, през почивните дни правя един тест и ако е "-" другата седмица заминавам при лекарката....
...Толкова много усилия положихме този месец, момчето ми даде всичко от себе си и ...бях сигурна, че ще успеем.... :balk_145: :balk_145: :balk_145:
Явно проблема с температурите си е от мен и от моето орално мерене, което ще се промени от другия месец. Иначе съм с нов термометър от 1-декември, но според мен проблема не е в тях (защото показват едно и също), а в мен!!!! :(

Краси

*

Цвете

• 734
« Отговор #42 -: Декември 15, 2010, 11:34:59 am »
Краси, аз също измервах орално, слагах термометъра под езика с плътно затворени устни ! За витамините, не е зле да започнеш да пиеш нещо, за да подпомогнеш организма си, ако не ти помогнат, поне няма да ти навредят, но все пак ти си решаваш, това е само мое мнение! Дано да няма проблеми!  :crossfingers:
« Отговор #43 -: Декември 15, 2010, 11:41:20 am »
Цвете, уж така правя .., но от следващия цикъл :cul2: ....знам, че ще ми бъде по лесно за разчитане!
Краси

*
« Отговор #44 -: Декември 15, 2010, 14:06:18 pm »
Привет момичета!
Красунка,според мен проблема и в отчитането,щом тестовете за ову отчитат ,че има такова а пък БТ е толкова ниска и еднофазна е невъзможно мисля....Мери от др.месец ректално,пий вит.Е и така,има доста материал ,прочети и ще се ориентираш ,не бързай да се отчайваш :hug2: :hug2:
Сарич,аз съм учителка и много много не стоя права вече де,гледам до поседвам зад бюрото повече,та може и да устискам до 10.01
бебешорче,права си че не ни е останало много,идва Ваш ред  :goodluck: osi_9!
На всички   :crossfingers:

*
« Отговор #45 -: Декември 15, 2010, 19:39:53 pm »
Привет и от мен.
Как сте милички. Да ви разкажа днес един от правен отдел от работата какъв въпрос ми зададе. Направо щях да падна от стола. Представяте ли си попита ме как така съм си сменила фамилията. От какъв зор. Чак ми се скара.
Друг пък ме попита как така сме дали на една нова колежка, която е стажант да направи една справка. Е отговора беше, че си имаме началник и той си разпределя задачите в офиса.
Но днес направо си мисля, че всички са се наговорили на мен да ми се карат, ама не са познали. Не останах и аз по назад. osi_7 
Както и да е. Нещо много почнаха да ме ядосват и като отида на 29.12 на консултация ще си говоря с доки вече за болничен.
Но стига съм ви занимавала с моите смотани колеги от централата.
Продължавам да стискам много палци на всички и както ви обещах сутринта ви наръсвам хубаво с вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Пожелавам ви хубава вечер и да внимавате, че навън е поледица.

« Отговор #46 -: Декември 15, 2010, 20:09:31 pm »
Здравейте,милички!
Аз се поизгубих вчера,но съм доста подтисната.Нашият заместник директор вчера почина,а беше млад и много хубав човек.Но да не спамя темата.
Красунка,мила,графиката ти може да е всякаква,но пък нищо не се знае.Направи си за всеки случай едно тестче ;)
Туци,не се ядосвай на хорската глупост и некадърност-гледай вие с бебо да сте добре.
Аз пък тъкмо бях отписала и този месец,а днес БТ ме изненада.Ама честно,омръна ми вече всеки месец да се хващам за най-дребното нещо,което може да ми даде някаква надежда-а после пак нищо.
Лека вечер,момичета!
[/url]
« Отговор #47 -: Декември 15, 2010, 20:31:52 pm »
Туцинка не се ядосвай миличка  :bighug: гледай ти и момата  бонбон  :D  :)да сте добре не им се връзвай.То и аз днес цял ден съм трошила нерви  osi_15 покрай такива хора и особенно моята колежка,другата седмица съм в отпуск решихме с мъжо да си направим втора медна седмица  :D а те ме пита дали съм щяла да отида в срядата,че тя била възпрепяствана   :x,категорично този път казах не не мога  :D

бебешорче,права си че не ни е останало много,идва Ваш ред  :goodluck: osi_9!
Дано Мони дано  :)

Краси дано миличка вече имаме хубав резултат  :crossfingers: :bighug:
Лека вечер от мен милички и много бебеносна!  :D

Вярвам!!!!
*
« Отговор #48 -: Декември 15, 2010, 23:06:17 pm »
Момичета много сте мили.
Точно за да не ми ходят по нервите ще си взимам болничен. Работата ми е доста напрегната, така че няма да се правя на геройня. Иначе гледам да се пазя, че бебка само да почна да се ядосвам и веднага ме подсеща че не съм сама :). Милата ми грижи се и за двете :D.
Много  :bighug:

« Отговор #49 -: Декември 15, 2010, 23:10:44 pm »
Момичета, наминавам да кажа, че меже може да ме преместите в очакваши за 24-27.12.
Умишлено го слагам по-голям период, че миналия месец ми закъсня с 1 седмица...
Лека нощ на всички и сладки сънища.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #50 -: Декември 15, 2010, 23:16:47 pm »
Преди да си легна реших да вляза и да видя какво са написали моите скадурчета :) Утре ще ставам раничко че съм на доки-нали лекувам инфекция и да видим дали сме я излекували.Вчера си пих последната доза прахчета :) а иначе нямам търпение да се видим с доки на 21.12 за да ми каже как върви моето момченце :):)
Туцинка мила излизай болничен и дано си починеш хубавичко и така ще имаш време да се подготвиш за срещата с бебка :)
Лека вечер от мен и до утре милички.Лионка не съм спряла да стискам палчета :) Успех
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #51 -: Декември 16, 2010, 03:37:10 am »
Как сте, сладурки? Идвам да ви наръся с...  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:, само такива ми останаха след вчерашния преглед  :lol:.  Успех на всички!
*
« Отговор #52 -: Декември 16, 2010, 07:13:15 am »

Добро утро!Днес исках аз да Ви поднеса закуската и кафенцето.Лек ден и усмивки :grouphug: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

« Отговор #53 -: Декември 16, 2010, 07:30:57 am »
Добро утро, както винаги закуската е супер.
За мен днес е лош ден, БТ падна много и вещицата май ще ме посети,чувствам се ужасно, едвам се сдържам да не заплача
Лек ден момичета, дано поне за вас е хубав
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #54 -: Декември 16, 2010, 08:04:29 am »
Добро утро  :balk_102: Моничка благодаря за закуската мила. Елле2, честити розови гащета мила. Туци, наистина говори с доки и си почивай- героизмът при това положение хич не е за препоръчване. Лиони, Марийче, както се казва тук - докато вещухата я няма - има надежда  yahoo_17 :crossfingers: preggo Сари ще те чакаме с отчет след доки Краси - съжалявам мила... друго незнам какво да кажа...
Абе вие за кой щъркел говорите дето го чакате да си каже, че има  :bfp: ??? Нещо съм пропуснала? Нещо много хубаво съм пропуснала май ? Петенце как си?
Женичка, Бебешори, целувам ви и всиииичкиии естествено.
Аз бях на доки и каза, че имам два задържани фоликула в ЛЯ. Ще изчакаме още ден-два да дойде вещицата сама ако ли не пак Дуфастона ще пращаме да я вика. Днес ще си взема резултатите от микробиологията / че имам някакво течение / и като го излекуваме ще направим и ЦМ. Та това е при мен - нищо интерестно- няма бебе, а ако трябва да съм честна до последно се надявах.
На всички пожелавам приятен и спокоен ден и стойте на топло.Че аз в мойта работа бая студ бера, поне за вас да съм спокойна.
Бичкам ви щъркелани  :bighug:
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 08:06:59 am от ioly »

*

Цвете

• 734
« Отговор #55 -: Декември 16, 2010, 08:07:37 am »
Добро утро, момичета!  :D
Мони, благодаря за кафето и закуската!
Лиони,  :bighug:

Цвете, уж така правя .., но от следващия цикъл :cul2: ....знам, че ще ми бъде по лесно за разчитане!
Краси, моят съвет е ако имаш възможност да си направиш фоликулометрия, защото положителния ову тест не гарантира 100 %, че ще има овулация, той отчита повишението на ЛХ, но фоликулът може и да не се спука и да няма ову. Късмет и дано скоро ни зарадваш с хубави новини.  :D

Айдеееее при нас пак заваля сняг!
Хубав и усмихнат ден на всички! :D
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
« Отговор #56 -: Декември 16, 2010, 08:13:58 am »
Добро утро мадамкиии!
Тези дни пропуснах няколко закусчици, че все се успивам и бързам да се приготвя за работа, ноооо днес се нареждам на трапезата! Закуската е чудесна, Мони! :)
Елле22, честити ти розови гащички  :bori_015:
Хубав ден и много стиснати палци от мен!
« Отговор #57 -: Декември 16, 2010, 08:16:43 am »
Добро утро!
Мони мерси за кафенцето-веднага се присъединявам,че трябва да се събудя и стопля.Ужас при нас е голям студ и пак започна да вали сняг.
Лиони мила не се предавай  :crossfingers: :crossfingers:
Елле честити  :bori_016:.
За всички вас много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на кой за каквото му трябва.
Хубав ден на всички!

*
« Отговор #58 -: Декември 16, 2010, 08:21:27 am »
Добро утро.
Мони чудна закуска си спретнала. Сядам веднага на масата.
Еле добре дошла при тъщите :D. Честити розови гащички.
Лиони докато не дойде тая :witch: няма да се тормозиш. Продължавам да стискам палци за + тестче.
Пожелавам ви хубав ден. Една сутрешна доза  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Да знаете инструктирала съм бебка и тя да ви стиска палци на всички :wink:.

*
« Отговор #59 -: Декември 16, 2010, 08:34:13 am »
Добро утро и от мен, щъркелчета! :D
Днес сте се събрали голяма компания за закуската - супеер! :D
И аз се включвам, макар и да съм на чайчета, че нещо след кръщенето съм понастинала и топля леглото в къщи :wink:
Благодаря ти  Мони, страхотна е трапезата! :D
Йоли, виж тук - http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=sonyaa
Елле, честити розови гащета, мила! :D
Стискам палчета за всички и ви прегръщам! :wink:
Ето и дозата за деня -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Лек и спорен ден на всички!
ПП: то и при нас отново заваля! :D