0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Студена декемврийска темичка с много +++++ /13.12 - 19.12/ :)))
« Отговор #20 -: Декември 14, 2010, 05:58:26 am »
Добро утро момичета!
Охх че студ на вън,затова ви предлагам да си стоите в леглото на топло,а аз ще ви поднеса кафенцето.

Лек ден на всички!

« Отговор #21 -: Декември 14, 2010, 07:41:58 am »
Добро утро
Мария мерси за кафето
Найстина е студено а при мен има и мноооого сняг, от днес съм в отпуска ама заради БТ трябва да ставам рано. От вчера имам ПМС, онази болка ниско долу се появява рядко за да ми напомни
Лек ден
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #22 -: Декември 14, 2010, 08:23:48 am »
Добро утро!
Миме благодарско за кафето и закуската,а най-вече за предложението,но и аз също съм на работа и трябва да изляза от леглото.
Лиони ПМС има и в случаи на бременност!Така че не губи надежда.
Лек макар и студен ден ви желая куклички мили! :D
  <br />
« Отговор #23 -: Декември 14, 2010, 08:54:33 am »
Добро утро момичета!
Мария благодаря за кафето и аз се присъединявам с чаша топло кафенце (на топло, макар и на работа)!!!
Момичета пожелавам ви лек и успешен ден!!!

...А моето настроение ееее :sleeping: :balk_144:, дано се развеселя!!!
Краси

*
« Отговор #24 -: Декември 14, 2010, 09:20:23 am »
Добро Утро сладурани. Надявам се да сте добре в това мразовито време навън.
Мим страхотна закуска си поднесла.  :hug2:
Лек и успешен ден на всички.

П.П. Май си имаме  :bfp: :babyflips: Sonyya  :-)  Макар че графиката й е много странна

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=sonyaa

Очаквам включване от нея  :crossfingers:

« Отговор #25 -: Декември 14, 2010, 10:00:44 am »
Добро утро !
Мими мерси за топлата закуска,прекрасно е така като има кой да ти донесе закуска в леглото  :D
Очертава се да имаме бяла коледа  :)
Лиони май струва ми се скоро ще ни зарадваш  :) ха дано мила  :crossfingers: :bfp: :bfp:  имаме нужда от такива новини  :)
Стискам палчета на всички на кой за каквото му трябва  :)  :crossfingers: :cuddle:

Вярвам!!!!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #26 -: Декември 14, 2010, 10:20:31 am »
Здравейте милички :) Много хубава закуска сте ни сервирали..И аз снощи зърнах че си имаме положително тестче-тихичко честито от мен :) Следващото тестче го чакам от Лионка..Хайде миличка дано ни зарадваш.Красунка сладуранке защо така си унила миличка :) Излез навън малко да ти замръзне нослето... Толкова ви се радвам за снега душички мили.. Обожавам снега! Бебешорче мила надявам се след този цикъл да имаш най-прекрасния новогодишен подарък :) Целувам те силно.. Всички ще получим своето чудо! Все пак на Коледа стават чудеса нали така :):)
Много да се пазите всички,почивайте си тези които сте отпуска,и мамите които вече са болничен( Мони ти кога ще излизаш най-накрая),тези които са на работа внимавайте да не е хлъзгаво и да не стане някой фал... :)
Подаряваме ви доза вируси от нас и до скоро ..  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #27 -: Декември 14, 2010, 14:07:17 pm »
Привет дами....То и аз зърнах ,че имаме +++ ама ще изчакаме сама да си каже :lol:
Мария,веднага се присламчвам към масата :wink:
ето и дозата от нас и  :crossfingers: на всички нечакащи вещицата :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
« Отговор #28 -: Декември 14, 2010, 18:15:32 pm »
Привет и от мен.
И днес пропуснах закуската, която е била страхотна. Май вече няма да мога да сядам с вас на масата, че моя мъж ми прибра ключовете и документите на колата :(. Не ми дава да карам в това време да не вземе на стане някоя беля. Било му по-спокойно той да ме вози. Притеснява се повече от шофьорите около мен. Сега всяка сутрин ме вози до работа и съответно тръгваме по-рано, че да не закъсняваме и двамата.
Лиони много стиснати палчета за графиката и да ни зарадваш.
За положителното тестче и аз ще изчакам девойката да се похвали лично. Въпреки това и желая най-леките и прекрасни бременилски месеци.
Хайде хубава вечер от мен. Много стиснати палчета на всички. И разбира се доза  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
« Отговор #29 -: Декември 14, 2010, 18:50:29 pm »
Здравейте в студа.
Пете, вярно, рядко пиша, но пък ви чета по-често,  :D
Късмет на всички момичета!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #30 -: Декември 14, 2010, 19:13:38 pm »
Къде сте бе момичета сладки? :D :grouphug:
РТФР много се радвам,че те "виждам "тук отново...Надявам се си добре?
Снежи,и ти бе душо,къде се изгуби?Няма да Ви изреждам поименно,ама не съм забравила никой щъркелан,даже и тези,които отдавна не влизат...Надеж :bighug:ии мн.други
Сарич,живи и здрави на 10.01.се отдавам на почивка

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #31 -: Декември 15, 2010, 07:14:48 am »
Добро утро, момичета!

Заповядайте на кафе и закуска, дано денят ви е слънчев и усмихнат, въпреки студа навън!  :D

« Последна редакция: Декември 15, 2010, 07:21:31 am от Цвете »
« Отговор #32 -: Декември 15, 2010, 07:33:42 am »
Добро утро и от мен момичета кокичета
Цвете благодаря за закуската, веднага сядам.
Днес пак съм с глаболие, а снощи ме боля много кръста. През деня вчера от време на време така силно ме пробождаше в ДЯ че не можех да стоя изправена, искрено се надявям това да не са ПМС
Лек ден на всички
*
« Отговор #33 -: Декември 15, 2010, 08:07:36 am »
Добро утро момичета.
Аз вече се позиционирах на работа. Имам 30 мин да ви погледна и после почва големия гърч :wink:.
Цвете благодаря за закуската. Супер е.
Лиони много силно стиснати палчета имаш от мен. Остана още малко. Дано да имаш повод да почерпиш :D.
Аз ви пожелавам хубав ден. С вирусчета за съжаление в момента няма да мога да ви наръся :(, но довечера като се прибера ще получите двойна доза :D.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #34 -: Декември 15, 2010, 08:31:03 am »
Добро утро на всички!
Аз набързо да взема от сутришната доза кафе и калории и да бягам на работа. :D
Ама то студ гоооолям бе навън.Страх ме е да се покажа.
Лек и успешен ден!
  <br />
*
« Отговор #35 -: Декември 15, 2010, 09:16:27 am »
Добро утро и от мен  :sleepy:
Цвети, страхотна закусчица - с удоволствие ще си хапна и отпия от кафенцето.
Лиони стискам палци миличка  :bfp1:
Аз приключих ловния сезон - да видим другата седмица каква сме я сътворили с мъжлето.  :D

Лек ден на всички

« Отговор #36 -: Декември 15, 2010, 09:19:57 am »
Добро утро момичета!
Закуската е чудна! И аз се присъединявам към вас с кафенце и закуска...
Дано всички да имаме един прекрасен ден, въпреки студеното време навън.

Lioni_R, дано тези болки да са за добро и скоро да се похвалиш с хубави новини....Стискам ти палци и ти пожелавам успех.

Дано да ми се оправи настроението най-накрая от вчера ме боли от дясно много неприятно  :balk_145: :balk_144: чакам, чакам, чакам, но дано да не я дочакам тая :witch:

Хубав ден от мен!
Краси

« Отговор #37 -: Декември 15, 2010, 09:38:27 am »
Хайде добро утро и от мен  :D !
Малко по късно но докато се довлека до работа  :D,сега ще се  насладя на кафенцето на Цветенцето  :) страхотна е, и тази феичка е супер сладка
Лиони аз продължавам да си чакам  :crossfingers: :crossfingers: :bfp1:
krasunka не унивай дано да не дойде нежеланата  :witch:
Еййй Сарии,Монии и Маймунката то не останало бе милички наближава най-чакания момент  :) :bori_002: :bori_002: :bori_002:

Хубав ден от мен !

Вярвам!!!!
*
« Отговор #38 -: Декември 15, 2010, 09:46:19 am »
Здравейте сладурки, включвам се набързо,защото имам много работа и нямам никакво време да драсна някой ред. Иначе ви чета  :D
Лионка много стиснати палчета миличка, хайде утре ще чакам дасе похвалиш с + тест  :wink:
Да не ви изброявам всички, но мноооого големи прегръдки и палчета имате от мен
Лек и успешен ден милички - аз съм добре  :D
 :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #39 -: Декември 15, 2010, 10:28:45 am »
Ей бонбони здравейте :) Бебешорче мила как си ни наредила с тези сини гащи.. :) Ама то си е така-много мъже ще има! :)Цветенце мерси за закуската-супер е!
Жени надявам се да си добре и с нови сили напред :) Бебешорче и за теб се отнася.И аз продължавам да стискам силно палчета на Лионка и няма да ги пускаме цял ден.Ама не разбрах утре ли е деня на истината Лиона? :) Дано имаш повод за голяма радост :)
Мони не е ли много до 10.01 да работиш..Не знам точно как ти е работата ама моята права беше и насам натам по цял ден.
Красунка миличка нормално ли е да ти е толкова дълъг цикъла?Говорила ли си с доки?Дано всичко е наред :) Туци и ти се пази-тези гърчове не ми звучат добре-по малко работа :)
Пожелавам ви един прекрасен макар и студен ден :) И айде една доза вируси :):)
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: