0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ето ме Мони, тук асъм не пропускам  :D
Здравейте сладурки, аз ви чета постоянно, но на работа нямам грам възможност да пиша, пък и то нищо интересно около мен, тъй като гледам май ову-то ми се е изместило около13-14 ден от МЦ, та явно по-другата седмица ще си чакам вещехурката и така. Мъжа ми пътува и май изпуснахме ову-то, ама живот и здраве другия цикъл се надявам да наваксаме.
Аз с огромни шепи си вземам от вирусите на Монито и Сарито, че както бебешорчето е писала скоро няма да има  :lol:
Лек съботен ден, аз отивам да чистя,готвя и гладя- стандартните неща  :D
*
Привет и от мен.
Как сте милички?
Вземам си от палачинките на Лиони ако са останали още за по-поспаливите :wink: и от кафенцето на Мони.
Иванита почивай си повече и както е казала бебешори се чуй с лекаря си. Дано наистина е инцидентно и да няма нищо притеснително.
Хайде да ви оставям и да ви наръся с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Иванитка,мила,ако трябва си увеличи дозата утрогестан поне на 3*1 или сутрин и вечер по две.Ще се повторя малко,но на мен само за контракциите без кървене,ми беше предписан 3*2.И само лежане,мила,ама само в леглото.Ще ставаш от него само,за да отидеш до WC!!!Ако има кой да ти носи за ядене в леглото ще е още по-добре.И това не го приемай като глезене,а като пазене!!!Моята снаха така беше откарала един месец в леглото,но сега си имам здрав и красив 3-месечен племеник :) И ако не успееш да се свържеш с лекаря си,понеделник задължително отиди на предглед!!!Не ни карай да ви мислим дълго!!!Сега си почивай,миличка и не се притеснявай много,защото всичко се отразява на бебо  :bighug:
[/url]
*
То моето е добър вечер :) Ама сега надникнах и викам да се отчета :)
Мони, тук съм бе, душо :) Надничам, когато мога от работа и пусто все има народ покрай мен, та не мога да се съсредоточа да пиша :)
Гледам се, в листа на 1ва страница, още съм в очакващите да видят + тест .. Ние сме всъшност "ловуващи".. Чакам си Ову тея дни, даже си мислех и да попроверя БТ :) Не съм мерила от месец и половина и взе да ме "сърби крастата"  :lol:
Иванитке, почивай миличка!! Ако има начин, както е писала Красето, не ставай и от леглото! Пази се много!
На нас този месец ни е последния в "опити".. Другия месец ще вземам противозачатъчни, и после Март - ин-витро.. Моля се ден и нощ да не се стига до там.. В този месец ми е надеждата!  :cupid:

Добро утро, момичета !
Ето да ви сервирам закуската.
Желая ви лек и спокоен неделен ден.

Добро утро
Златен дъжд каква маса само си наредила, веднага сядам
Лек ден и от мен
Почивайте си днес
Добро утро момичета:)

Галенце, стискам палци да не се стига до ин-витро!
Иванита, как си днес, надявам се по-добре :)

Момичета, чакаме с нетърпение +++

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен сладуранки :) Златен дъжд прекрасна закуска-благодарим ти :)
Иванита много почивка миличка.Ако ситуацията "излезе от контрол" ,т.е. има повече зацапване няма какво да мислиш-директно на лекар!
Галенце душко,моля се искрено този месец да е твоя,вашия.. Дано не се стига до ин-витро,но ако все пак се стигне нека стане Март месец всичко и тогава се успокоите :) Искрено ти желая Успех и много Късмет :):) Целувам те мила.
На всички пожелавам успех в ловуването и много много +++ резултати да има
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 10:52:00 am от saraapl »
Добро утро,мили дами!
Златен дъжд,благодаря за страхотната закуска :)
Иванитка,как си днес,мила?
Галка,успех този месец,мила!Дано успеете и всичко да бъде нормално.Желая ти го от все сърце!!!
Успех на всички!Лек ден,момичета!
[/url]
*
Добро утро момичета .
Златен дъжд закъската е страхотна ,благодаря ти за което .
Гале стискам палчета с или без ин-витро нещата да се случат при тебе и тозипът да има страхотен завършек чак след 9 месеца .
Лек ден момичета .
Здравейте момичета,
Добро утро и лек ден на всички.
Иванитка, мила почивай си повече и пази това малко човеченце. Няма ли възможност да си пуснеш малко отпуска и си лежиш вкъщи? Хем няма да ходиш по студа, хем и ще си лежиш в леглото.
Гале, стискам палци, дано се реализират плановете ви.

Момичета искам да ви питам нещо. Снощи излизахме и си легнах в 2ч.,сутринта се събудих в 8ч.,БТ беше 36.75, вместо в 06.20ч когато си я меря. Въпроса ми е трябва ли да презчисля БТ, или да си напиша каквато съм я видяла. Аз се съм я въвела 36.60, но не съм сигурна, че така е точно.
Благодаря ви много!
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 12:00:14 pm от krasunka »
Краси

красунка,въведия,колкото е била,пък в бележки си отбележи в колко си я премерила.
[/url]
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета.
Изпаднала съм в голямо чудене. Вчера ми беше 7-ден от началото на цикъла и имах 80% положителен тест за овулация (имаше тестова черта почти със същата наситеност, много леко по-бледа). А днес - 8-ми ден от цикъла правих два теста за овулация - единият в 11 ч. - отрицателен, а другият в 18 ч. също отрицателен. След като днес са много отрицателни тестовете, явно вчерашния е бил наистина положителен. Но е много рано. Каква ще е тази толкова ранна овулация, ако изобщо има? Сериозно взех да се притеснявам, защото последните цикли овулацията е най-късно на 10 ден. Освен това температурата вече два дни се покачи на 36,8... Откачена работа...

Поздрави на всички и ви желая успешна и късметлийска нова работна седмица! :wink:
Здравейте, момичета.
Изпаднала съм в голямо чудене. Вчера ми беше 7-ден от началото на цикъла и имах 80% положителен тест за овулация (имаше тестова черта почти със същата наситеност, много леко по-бледа). А днес - 8-ми ден от цикъла правих два теста за овулация - единият в 11 ч. - отрицателен, а другият в 18 ч. също отрицателен. След като днес са много отрицателни тестовете, явно вчерашния е бил наистина положителен. Но е много рано. Каква ще е тази толкова ранна овулация, ако изобщо има? Сериозно взех да се притеснявам, защото последните цикли овулацията е най-късно на 10 ден. Освен това температурата вече два дни се покачи на 36,8... Откачена работа...

Поздрави на всички и ви желая успешна и късметлийска нова работна седмица! :wink:
И с мен беше така, с тестовете за О, но сега вече знам че О е 12-24 след + тест за О, та може и до 48 часа. Колко ти е дълга ЛФ?
*

polisia

• 291
Lioni_R, ЛФ е променлива при мен - от 11 дни до 16 дни миналия цикъл. А пък дори и след 48 часа да е овулацията ми след 7 ден - означава най-късно 9 ден. А на 9 ден май е доста рано. По-предишния цикъл имах овулация на 9 ден, определена от Fertility, но според Babyplan.ru тогава нямах овулация... Явно руския сайт не приема овулация преди 10 ден. Откачена работа...
Скоро четох, че ранната овулация предвещава  по-ранно изчерпване на яйчниковия резерв и това най-много ме плаши, защото съм 33 години.
Но в крайна сметка е важно да има овулация, отколкото да няма...  :ask:
Рolisiaне разчитай толкова на тези сайтове, ти си се следи с тестове и и БТ и слагайте сърца.Ако ЛФ ти е 16 дни то 16+9=25 - нормална дължина на МЦ, сега не я мисли толкова овулацията а хващай мъжа ти и  :bed:
*

polisia

• 291
Lioni_R, вече и аз не знам на какво да разчитам... Но на мъжа ми няма да му се размине още няколко дни  :wink:  :lol:

А на теб ти пожелавам след още няколко дни да видиш  :bfp: Стискам ти палци!
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 20:09:13 pm от polisia »
Януарска седмичка, препълнена с +++++ тестчета /10.01 - 16.01/
« Отговор #117 -: Януари 10, 2011, 07:11:24 am »
Добро утро
хайде на кифличкитеееее - заповядайте
Днес ще взема резултатите от прогестерона, ще пиша
Лек ден
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 07:17:44 am от Lioni_R »