0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър ден и от мен.Аз от работа из къщи го откарах до обяд.Та сега седнах да ви видя.
Честито на Мънки за Майки.Да е жив и здрав и много радости да им носи.
Fe, честито за малката точица.Честито и за датата - ще си имаш малка девичка.

От мен - лек и приятен ден.

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Привет дами!Честита придобивка на Маймунката-да ви радва много,да бъде здрав малкия бебо и да ви дарява много усмивки,бързо въстановяване мила и скоро да сте си във вкъщи.
фе мила много се радвам за вас и за напред да сте добре всичко да върви по мед и масло,но се пази,не се преуморявай,почивай си повечко
Ивче честит имен ден да си жива,здрава,щастлива,таз година да се видиш мама
Наздраве на всички именяци!
Целувки и  :bighug: :bighug: :bighug:и много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:за  :bfp: :bfp: :bfp: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Лек ден от мен!
Иванитка,
Честит имен ден!!!
Да си много щастлива, обичана и горда мама!
Краси

Честито и от мен на Маймунката!! Много хубава новина- тя и сама си казваше, че сигурно това ще е последната темичка, която пуска 2 в 1  :D

Момичета, да се отчета, както обещах - вчера бях на лекар и официално ми потвърди бременността, отговаря на 6 г.с /което е идеално, защото са си точно седмиците/ и има добре оформено жълто мехурче  :D Следващия преглед е на 20 януари, а термина ми - на 27 август  :D

Много стиснати палци на ловуващите и нечакащите, а сисмонди - не се натоварвай, миличка, нормално е да минат няколко месеца /при мен стана чак на шестия месец  :wink: /

Миличка при мен не става от 2 год.и нещо вече.

Ивче честит Имен ден и от мен. :kaos7:
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 16:20:43 pm от sismondi »
*
 :oops: малко неподготвено съм се изказала май... съжалявам за което - но нали отскоро си в темата и реших, че и опитите са по-отскоро. Във всеки случай, по един или друг начин, в един или друг момент, птиченцето ще кацне при теб, нали вярваш  :wink: Пожелавам ти да е скоро!

Честит имен ден на Иванита и от мен!

Момичета, аз забравих да честитя на именничките ни и на тези, които имат половинки Иван. Да сте живи и здрави, много щастливи и горди родители на поне един сладък бебок..Колкото повече, толкова по-добре :)

Цунки!!!!!!!

Малееее,Иванитка,ама как щях да те пропусна само :oops: Честит имен ден,мила,да си жива и здрава,много щастлива и много обичана  :kaos7:
[/url]
Малееее,Иванитка,ама как щях да те пропусна само :oops: Честит имен ден,мила,да си жива и здрава,много щастлива и много обичана  :kaos7:

Малей и аз така.Иванитка честито мила-подаръка вече си го имаш. :bighug:

*
Привет и от мен.
Първо честито  :bori_004: на Мънки. Да е жив и здрав малкия Майкъл и много да радва мама и тати.
Честит имен ден на патерица на всички, който празнуваха вчера.
Честит имен ден на всички, които празнуват днес. И тъй като вкъщи си имам един Иван да ви почерпя и вас за неговия празник

Фе, честита точица. Хайде и на 20.01 да дадеш отчет. То и аз тогава също съм на преглед да видим бебка. Дано този път е в друго положение освен в явно любимото и седнала на дупе :D.
Хайде на всички много стиснати палчета за каквото ви трябва. Наръсвам ви с вирусчета и отивам да се подготвям, че по-късно ще посрещаме гости :)
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Извинявам се за постовете си един след друг.
Най-напред,Туци,честит ти именник,да ти е жив и здрав и много да те слушка :)
Аз обаче не мога да не се похваля.Качила съм два килограма :) Аз понеже съм си доста кльощава(43кг на 164см) и много се радвам,дори и на грам отгоре :) :) :)
[/url]
Честито и от мен на всички именници, да сте здрави и много щастливи. НАЗДРАВЕ
 :drunk: :party: :party:
*
Благодаря за пожеланията мили мои. :kiss: Бих ви почерпила, ама още се мъча с качването на снимки. :?
Фе честита точица и от мен, и чакаме друга хубава новина от следващия преглед  :heartbeat: :babyflips:
На всички, които са именници или имат именници, да са живи и здрави, много любов и много успехи. :kaos7: :music22:  :drunk:
Краси, ми много си слабичка - ти храниш ли се - това повишение на теглото е добре дошло  :scale: Поне няма се притесняваш за килограмите, които качваш :lol:
Лека вечер от мен милички и приятни сънища :balk_126:

Добр утро птиченца
Ставайтееее
за днес съм приготвила палачинки - бързо взимайте.
Явно и този месец не е моя, и все едно и тялото не е мое, всичко ми изглежда странно
Лек ден
Добро утро момичета,
Пожелавам ви много хубав ден!
Палачинки за закуска ...ммммм супер...
Закусвам, пия кафенце и отивам на курсче.
Краси

Хм момичета аз от 3-4 месеца не съм менила батерията та термометъра, дали пък за тва да са толкоз смотани моите температури? Веднага след като се прибера ще погледна
Добро утро,момичета!
Каква хубва закуска мммм.Лионче,благодаря,за което.Не бързай да й се притесняваш на графиката си.Изчакай да излезнат резултатите от прогестерона.
Иванитка,имам даже завиден апетит,но не качвам нито грам-натура,какво да се прави.
Лек и усмихнат ден,момичета и много стиснати палци от мен!!!
[/url]
*
Добро утро дами!Льонка,благодаря за закуската,а от мен пък е кафенцето :wink:

заразена с тези естествено :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
хайде вадете тестоветеее има такива хубави графики :crossfingers: :bfp:
Женка,Снежи,Фовчи,Гальонди къде се изгубихте бе сладурки?
« Последна редакция: Януари 08, 2011, 11:26:51 am от moniks_s »

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Е добро утро.Супер закуска имаме тука :) Ама Монката има право-къде са положителните тестчета :)
Нещо пустичко ми се струва темичката :) Ама сигурно още релаксирате от празниците или пък ловувате :)
Айде тогава да ви пуснем и ние с мойто бебче малко вирусчета.Хващайте с пълни шепи
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Много целувки и един прекрасен ден ви пожелавам милички щъркели :)
*
Здравейте милички, Лиони, мерси за палачинките - ще си хапна с удоволствие.
Да си изкажа мъката - днес сутринта като станах, след WC, като се избърсах пак имаше малко кръв, и за момент ме преболя корема :balk_145: :balk_145: :balk_133: , не много , гащичките ми бяха чисти, но пък имаше. Много се притеснявам, дано бебо е добре.
Нищо не ме боли, освен ниско вдясно, но много леко - по-скоро придърпване от време на време
« Последна редакция: Януари 08, 2011, 13:33:31 pm от ivanita »

Здравейте милички !
Лиони благодаря за палачинките може да е по късничко но ще си хапна,и на Монито за кафенцето благодаря
Момичета вземайте си от сините вирусчета на Мони и Сари че скоро време няма да ги има  :D.Аз си вземам и от двете че да си имам запаси като дойде време за ловуване  :)
Честит имен ден на патерици на всички които са празнували вчера
Фе честита точица  :)сега чакаме новината за  :lovedock:
Иванитка дано е било инцидентно това зацапване чуй се с твоя лекар ако трябва отиди да те види, и трябва много да почиваш никакво ставане от леглото

Вярвам!!!!