0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро щъркеланки
Хайде на закуска
Моята БТ днес падна а е още рано за М, измерих я малко по рано на графиката ми този месец е ужасна, сякъш това не е моето тяло.Днес ще се изследвам, уж ми е 7 ден след О
Лек ден
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро,

Лиони, мерси за закуската. Искам да отбележа, че моята графика е много по-ужасна от твоята този месец  :chart: Сигурно се дължи на многото празници, алкохола и ставането по различно време  :drunk:

Маймунче, то съвсем не останало - 10 дни. 17-ти е много хубава дата и съм сигурна, че всичко ще бъде наред. Докато се усетиш, докато се събудиш и вече ще бъдеш "Мама" и до теб ще реве едно сладко малко съкровище  ylinfant. Желая ти късмет!

Рошка, честита ти малка точица! Ще стискаме палци скоро да се похвалиш, че сте чули сърчицето. Успех!

Лек ден момичета.
А, и да не забравя да честетя на всички именници! Да са живи и здрави, да е честито името им, да им носи здраве, радост и късмет!
Добро утро!
Лиони мерси за закуската.
Мен май ще се наложи да ме махате от списък-днес БТ падна и ще чакам  :witch:.Падне ли БТ при мен нещата са ясни.
На всички останали много късмет и  :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден!

*
Добро утро момичета :hello:
Лионче, мерси за закусчицата мила, и графиката ти си е добре, така че не се отчайвай
Надявам се да сте добре в това студено време навън -по възможност си стойте на топличко.Това се отнася най-вече за Красито - как можа да настинеш бе душа??? osi_6
Пази се. Радвам се че зацапването е спряло  :) :crossfingers: :crossfingers:
Сисмонди - никакво отчаяние, че ще се караме.....

Стискам палци на всички и се пазете.

Добро утро, сладурки!

Маймунка, 17ти е супер число. Ще чакаме с нетърпение най-хубавите новини от теб..и една снимкица на теб с бебо :)

Лиони,
много добре ти е графиката..никакво отчаяние :)

На всички желая хубав и ползотворен ден :)

*
Re: Януари пак дойде и раздава от сърце чертич
« Отговор #65 -: Януари 06, 2011, 10:49:53 am »
Добър ден!  :D
Момичета вижте една чудесна новина, Маймунчето се появи на бял свят:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44666.0;topicseen
« Последна редакция: Януари 06, 2011, 11:59:41 am от petqst »
Здравейте и от мен!
Пете,това е много хубава новина,но линка дава грешка :( Не си дочака датата,но се надявам,че всичко е минало нормално.Ах,колко се зарадвах само :)
Лиони,добре изглежда графиката ти.Вярвам,че резултата от днешното изследване ще е хубав.
Миме,БТ не е паднала много.Утре трябва да е по-висока,не й давам да пада повече!!!
Аз днес съм по-добре.Ама то милото има голяма заслуга за това.Много се грижи за мен.Не ми дава за нищо да ставам от леглото.
Лек ден ви желая,момичета и стискам много палци за всички!!!
[/url]
*

Пете,това е много хубава новина,но линка дава грешка :( Не си дочака датата,но се надявам,че всичко е минало нормално.Ах,колко се зарадвах само :)
Мдааа, бяха две темите и сега са обединени в една!  :wink:
Линка по-горе е променен  :D
*
Привет момичета!Честит празник на всички именници  :flower:!
Виждам ,че знаете за нашето маймунче :party:!
Хайде,щъркелчета  :crossfingers: :bfp:
ето и малко вирусчета докато има  и от нас   :lol:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Много се радвам за маймунката! Дано всичко е наред при тях и бързо да се приберат в къщи да си се гледат с малкия :)

Честито на Маймунката и със здраве да си гледат малкия маймунчо.

Здравейте милички !
Ние малко имахме проблеми та не мога да вляза да видя какво става тук  :D
С тая епидемия тук на хепатит  :( имаха съмнения за лудетината в къщи но слава богу не е това,излезна някакъв вирус 
Маймунче честита ти синя радост  :drunk: :drunk: :party: бири яко се леят да знаеш  :lol: ама много бърза и то като мама маймунка  :bori_002: :D

Вярвам!!!!
*
Честито и тук на нашата Маймунка, ех че хубава новина, бърза малчо но нищо да е жив и здрав  :D
Момичета, няма да се отчайвате, само хубави новини искам да виждам и високо вдигнати глави  :D
Лека вечер от мен
Добро утро
ама много спите ей
ето закуската - да ви е сладко
моята БТ леко се вдигна днес
Целувки и лек ден
*
Добро утро иот мен!
Лиони,закуската изглежда направо мечта,сядам на трапезата.
Мила ще чакаме резултат от тази хубава графика, която също си приготвила!!
Бебешори,Лиони,Миме и всички ние които чакаме :bfp:-КЪСМЕТ МИЛИЧКИ!!!
Добро утро момичета!
Лек ден пожелавам на всичкии!!
Краси

*
Добро утро :)

Аз най-после успях да мина да пожелая на всички Весела Нова Година  :kaos7:
Дано Новата Година донесе на всички вас, това, което старата не успя! Бъдете щастливи и се обичайте! С няколкодневно закъснение ви казвам "Наздраве"!  :drunk:
При нас нещата по леко се нареждат. Най-после включихме интернета на новото място и сега ще съм "наоколо"  по-честичко :)
Прегръдки на всички  :bighug:

Добро утро,

Браво, Гале :) Вече ще си по-честичко сред нас..

Хайде, няма ли някой да се престраши за едно ++ тестче !?

Добро утро,милички!
Лионче,много хубава закуска си ни спретнала,сядам веднага.И каква хубава графика...
Гальонди,радвам се,че се нареждат нещата при вас.Време е вече за малко спокойствие.До къде стигнахте с процедурите?Ако не сте ги започнали,много ще се радвам да не се налага да стигате до тях!
Успех,момичета.Много много стиснати палци за Титко,Мими,Лиони и на всички ловуващи и НЕчакащи!!!
[/url]
*
Честито и от мен на Маймунката!! Много хубава новина- тя и сама си казваше, че сигурно това ще е последната темичка, която пуска 2 в 1  :D

Момичета, да се отчета, както обещах - вчера бях на лекар и официално ми потвърди бременността, отговаря на 6 г.с /което е идеално, защото са си точно седмиците/ и има добре оформено жълто мехурче  :D Следващия преглед е на 20 януари, а термина ми - на 27 август  :D

Много стиснати палци на ловуващите и нечакащите, а сисмонди - не се натоварвай, миличка, нормално е да минат няколко месеца /при мен стана чак на шестия месец  :wink: /