0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: раничка на шийката на матката
« Отговор #20 -: Октомври 19, 2006, 15:06:44 pm »
аз ходя при Стаменов, но моите грижи са различни  :wink:
иначе раничката я горих при д-р Лазарова, много внимателна жена, която самият Стаменов ми препоръча.
« Отговор #21 -: Октомври 19, 2006, 23:47:31 pm »
Maxnaxa mi rani4kata posredstvom "solcogyn".Tova e kiselina koiato se vraskva varxy rani4kata.Lekarstvoto sruva okolo 23lv.

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Октомври 27, 2006, 10:29:59 am от Lali »
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
*
:) /раничка на шийката/
« Отговор #22 -: Октомври 27, 2006, 09:59:55 am »
Ей хора спокойно...
 Напълно те разбирам за ужаса, който си изпитала като си си видяла раничката. И аз бях при Генов и на мен прави колпоскопия и на мен ми сложи упойка и на мен ми я горя с лазер/за нераждали/, цитото беше ПАП 1. И аз го попитах защо про този резултат ще я махаме и човека ми каза, че е пагубно като идват при него девойки на по 18г и поради закъсняла такава манипулация имат вече рак на шийката на матката.
И вече всичко е наред, но съм решила по едно цито на 6 мес и ще си водим наблюдение.
 Но само като си спомня как настръхнах като ми каза това и докато чакай резултата побърках мъжа ми, просто бях на ръба на страха...Дори и той влезе с мен при д-ра и каза, че съм изчела цялата мрежа и съм очаквала най-лошото и д-ра се засмя и каза "Значи доста се е пострахувала, щом е знаела какви са възможните резултати". Но спокойно, надявам се вече и при теб всичко да е наред.
« Последна редакция: Октомври 27, 2006, 10:27:22 am от Lali »
Re: :) /раничка на шийката/
« Отговор #23 -: Октомври 27, 2006, 11:44:03 am »
още нищо несъм предприела..уговорила съм си час при друг специалист...седмица две няма да са фатални за такова важно решение..виж мила нямам нищо против да ми се направи тази процедура но САМО АКО е необходимо :(това че си била с ПАП1 адски ме учуди защо се е наложило горене при теб...без дори биопсия да ти е направил....защо ли ме навежда на мисълта че при него е масова практикаааааа...абсолютно същото ми го каза и на мен за 18год девойки....
« Отговор #24 -: Октомври 27, 2006, 12:17:40 pm »
Не е задължително да се прави биопсия преди горене.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #25 -: Октомври 27, 2006, 12:57:27 pm »
да несе изказвам неподготвена каквото съм и, в случая тогава след като си ПАП1 се доверяваш на неговото мнение само от колпоскопията..ами ако е толкова кадърен и толкова разбира :(