0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Аз замалко да пропусна поредната страхотна новина тук  osi_13
Мали, тихичко Честито и от мен :) Много се радвам!
Както е казала Красето, дано всички скоро се радваме на  :bfp: и после на  :babyflips:
Пльоскам се под твоите вирусчета, Краси, дано ме прихванат!  :bubblebath:

Здравейте милички,

Използвахте ли пълноценно този слънчев ден?

Mally, супер новина. Тихичко честито :):) Скоро чакаме да се похвалиш след първия преглед :)

П.С. Моите резултати са в норма, чакаме с нетърпение следващият преглед.

Целувки и Краси, май трябва по-често да пускаш темичка :)

Поспаланки къде сте? Няма никой тук  8O или аз нещо обърках ... Още не е време за нова тема  :?
Ето една закуска-обяд, надявам се никой няма да се обиди че пускам
*
Добър ден и от мен! :D
Тони, сутринта имаше проблем със връзката на форума и затова никой не е писал :wink:
Благодаря за закуско-обяда! Ще се възползвам докато малкият спинка  :wink:
Приятен неделен ден на всички и не забравяйте да пишете кой за къде е през следващата седмица! :wink:
Добро утро дами
Тонита благодаря за закуската и аз чак сега успях да взяза .
Какво ли стана с Катрин , дано да има хубави новини днес щеше да прави тест  :crossfingers:
хубав ден от мен
колкото до списъците аз съм си в ловуващи още доста време  :lol:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Тони, нападам обяда веднага, че днес ще съм на принудителна диета от обяд нататък :(.
Пете, добре дошла отново сред нас! Малкият изглежда много сладък на снимката :D!
Аз след малко ще си изпия очистителното и след това май ще прекарам остатъка от деня във WC :lol:. Че и цял ден само на закуска и 3 литра вода трябва да изкарам. Да се надяваме утре като отида за лапарото да си спомнят, че ще правим такова. Стискайте ми пак палци!
Времето е страхотно, сигурно всички сте по разходки. Възползвайте се в почивния ден.
 :bighug:
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ДАМИ И ОТ МЕН!ВЧЕРА ВИДЯХМЕ ОЧАКВАНИТЕ  :bfp: :cheerleader: И СМЕ МНОГО РАДОСТНИ ,НО ДА НЕ БЪРЗАМЕ ДОКАТО ДОК НЕ КАЖЕ ЧЕ ВСИЧКО Е ОК!!!Пожелавам на всички ви скорошни плюсчета! :bighug:
Здравейте,
хапвам си от обяда на Тони и излизам на разходка, това време на е за пропускане
Лек ден
*
Привет и от мен.
Бейб, тихичко честито. Пожелавам ти най-прекрасните и леки оставащи месеци, а на финала едно хубаво и пухкаво бебче.
Краси, така като гледам май трябва да пускаш темичките ти. Я виж колко положителни тестчета и хубави новини донесе.
Много стиснати палчета на всички и хубав ден от мен.

Здравейте и от мен.
Аз до преди малко също не можех да влизам.
Пете малкия адаш е невероятен.Пу-пу да не му е уруки.
Гери късмет мила,всичко ще  е наред спокойно.С теб сме  :grouphug2:
Бейб честито и леки  :cloud9:
Дано и Катето е видяла  :bfp:  :balk_81:!
Краси не се услушвай,ами прави списъка за утре.Няма отърване- ТИ трябва са си.
Аз съм в ловуващите  :bed:
Добър ден, момичета.

Тони, мерси за закуската, супер е.То вече е следобедна, но нищо.  :wink:
Бейб, честито.Леки и безпроблемни месеци и сладко бебче на финала.
Лек и спокоен ден на всички.

п.с.: Пете, вчера забравих за списъчето, но още няколко дни съм в ловуващи.После ще пиша допълнително, кога да ме преместите във втория списък.
Малкия бебчо е голям сладур - да ти е жив и здрав.

*
Как сте мили момичета, в този прекрасен, слъчнев ден?
Много ви благодаря за подкрепата и страхотните пожелания! Да ви се връща всичко това!  :crossfingers: :bighug: Ще се отчета по-подробно след прегледа, който най-вероятно ще е след седмица.
Бейб, честити ти  :bfp: и на теб! Всичко от тук до края да е леко и безпроблемно!
Какво стана с Катрин, някой нещо знае ли?
Успех утре на Гери за лапарото, всичко да е "по мед и масло".
Много стиснати палчета на всички и през новата седмица поне още толкова  :bfp: да се видят, колкото през тази! yahoo_17
Целувки  :balk_21:
Здравейте момичета и от мен  - малко късно за днес.
Аз ще съм при очакващите поне до 20-21 Март.
Краси

Здравейте :)

И аз днес големи проблеми имах с влизането в сайта :(

БЕЙБ, честито. Ето още хубави новини, направо нямам думи..темата стана много положителна и изпълнена с +++ :) Дано следващата да е още по-по :)

Хубава вечер

Ех че хубави новини тази седмица !!! Толкова изпълнена с положителни тестчета седмица аз досега не бях виждала  :P
Бейб, честито, мила, пожелавам ти здраве и много приятни бременни  :cloud9:
Краси мисля, че е задължително ти да пуснеш темата, виж какво чудо стана тази седмица, пу, пу.
Гери ще стискам палци за утре да мине леко лапарото.
За протокола - аз съм в очакващи до 23 март. Квото сме свършили този месец, свършили  :P
P.S. Някой може ли да ми каже къде виждате снимки на бебока на Петя?
« Последна редакция: Март 13, 2011, 19:24:27 pm от Tonita80 »
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Ооо, отново хубава новина!!!
Честито, Бейб! Лека бременност ти пожелавам!
Дано толкова често се чуват такива новини, колкото и през тази седмица!
Аз съм толкова гладнааааааа - мисля си единствено за хапване :hungry: :eating:.
За списъците - отново оставам извън тях. Но другият месец ще запрятаме ръкави и ще се захващаме за работа вече :wink:.
Благодаря Ви дано да да е лека и безпроблемна .С голямо нетърпение очаквам и вие да кажете добрите новини!стискаме палци на Гери да мине леко !
Здравейте и от мен само какви хубави новини си имаме :cheerleader:
Честито MALLY пожелавам ти от все сърце този път всичко да наред.
Честито и на БЕЙБ и на нея пожелавам леки :cloud9: и страхотен бебок за финал.
от нас за сега толкова а ето и малко  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: за лека нощ.
*
Здравейте и от мен. :)
Честито на Бейб, леки и безпроблемни 9 месеца.
За темичката утре, мисля че е ясно кой трябва да я пусне :wink: от доста време не е била толкова пълна с  :bfp:
Ето малко вирусчета и от мен  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Лека вечер на всички  :kiss: :balk_126:

Добър вечер сладурки !
Тази седмичка е вълшебна  :D Краси ти си на ход я каква късметлийска седмичка  :D
 БЕЙБ честити две чертички,всичко ще е наред  :crossfingers: :bighug:
Гери успех утре неотлъчно сме с теб и стискаме палчета  :bighug:
Аз и за другата седмица съм за никъде  :( това е положението този месец ми се видя като цяла вечност няма кекс,няма бебеправене ама ще стискаме какво ще правим.
Ох момичета да ви се оплача моите две колежки онзи ден ми се чудят как може така да искам второ детенце  :? то второто било прищявка,губене на време,и излишък на пари  :(,не можах да издържа и излязох на вън да си поплача.
Извинявайте милички но имах нужда да го споделя с някой,а зная че само вие ще ме разберете
Златен дъжд бебчето на Петето го виждаме от линийката  :) страхотен бонбон пу..пу..пу
Лека вечер милички и спокойна нощ !

Вярвам!!!!