Ами не Naha не са ми правили, както писах по-горе убедена съм, че трябват още куп изследвания, но незнам тези лекари, защо така несериозно се отнасят по този проблем за забременяването, чудят се как де ме разкарат, особено като чуят, че имам нормална менстуация. Аз съм готова да се подложа на всичко и на мен ми се иска да ми направят пълни и обстойни изследвания, ама като неискат и не ми назначават нищо и само ми повтарят "моного е рано...много е рано", "ще трябва да чакате.........ще трябва да чакане", а времето си лети и резултат няма. Затова реших да събирам информация, от книги, от Интернет, за да разбера какви изследвания трябва да се направят и съответно да отида на частна лаборатория да ми ги направят и като отида другия път при някой гинеколог, /пак на частно, защото ми писна да се занимавам с направления/, няма да се оставя да ме заблуждават, ще им кажа, че и аз съм просветена и лично ще настоявам какво да ми изследват. Затова момичета пишете, коя какво е изследвала и какви са й резултатите.