0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

novva

И аз искам бебе !!!
« -: Юни 05, 2006, 19:54:01 pm »
Здравайте ,много се радвам ,че има подобен форум и ви благодаря за всичко ,което научих от него.
   С мъжа ми правихме опити за бебе около пет месеца и нищо не стана,след това той замина за малко за чужбина и след като се върна пробвахме пак около 3 месеца и пак нищо.
   След като ме гледаше как се чувствам ми се "скара " малко ,че се отчаивам толко много.Ама какво да правя много го искам.заради това започнахме да имаме доста проблеми и все си мисля ,че едно бебе ще върне радостта в живота ни.
   Сега има и друг проблем ,че той пртърпя операция на разширена вена и няколко месеца не можем да правим нормален секс,а аз толко много искам да се зарадваме с едно бебе.
   Та въпроса ми е колко време живеят сперматозоидите извън тялото на жената?
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
Re: И аз искам бебе !!!
« Отговор #1 -: Юни 05, 2006, 19:58:54 pm »
Цитат на: novva

В какъв смисъл?Какво имаш в предвид,че малко ме обърка..
« Отговор #2 -: Юни 05, 2006, 20:12:10 pm »

Може би питаш "извън тялото на мъжа, но в тялото на жената"? Твърди се, че могат да останат живи до 5 дни, но 24-48 часа е оптималния срок. Още повече, че живи не значи фертилни.
*

novva

И аз искам бебе !!!
« Отговор #3 -: Юни 05, 2006, 20:18:09 pm »
Имам предвид ,че в момента тъй като не можем да правим нормален секс ,тоест не сършва в тялото на жената, може ли след като се "изхвърлят " от тялото на мъжа и след това се "поставят" в тялото на жената да има оплождане?
  Дали ще издържат половин минута навън?
И аз искам бебе !!!
« Отговор #4 -: Юни 05, 2006, 20:20:11 pm »
А ще можеш ли да ги "поставиш" там, където им е мястото? Не е ли по-лесно с мъжа ти да се ориентирате към специализирана клиника за лечение на стерилитет, там да замразят негови опашати (няколко порции) и докато не можете да правите секс, ти да правиш инсеминации в клиниката?
*

novva

И аз искам бебе !!!
« Отговор #5 -: Юни 05, 2006, 20:26:16 pm »
Проблем  е ,че мъжът ми няма да се съгласи да ходи в клиника.Според него всичко е въпрос на време и търпение.А моето търпение вече се изчерпва и имам чувството ,че полудявам от тази мисъл.
  Толко много искам бебе заедно сме от 6 години ,но от една година сме женени и само тази мисъл за бебето ми е в главата.
  Стигнах до там ,че идват напълно безумни идеи в главата ми.
*

kareliya

• 542
И аз искам бебе !!!
« Отговор #6 -: Юни 05, 2006, 20:26:53 pm »
Редактирано от little_rabbit
И аз искам бебе !!!
« Отговор #7 -: Юни 05, 2006, 20:28:19 pm »
Карелия, редактирах ти мнението - моля да ме извиниш.
*

kareliya

• 542
И аз искам бебе !!!
« Отговор #8 -: Юни 05, 2006, 20:29:37 pm »
Няма проблем  :)
И аз искам бебе !!!
« Отговор #9 -: Юни 05, 2006, 20:29:42 pm »
Нова, не насилвай нещата, нека мъжът ти да се възстанови от операцията. Най-вероятно е прав и бебето ще стане.

Но ако все пак не стане - ще трябва да се обърнете към специализирана клиника за лечение на стерилитет и първото изследване, което ще направите, е спермограма.
*

novva

И аз искам бебе !!!
« Отговор #10 -: Юни 05, 2006, 20:34:05 pm »
Благодаря за бързите отговори !
 Явно ще изчакам / А дано след това всичко вече да е ОК.

Иначе и двамата ходихме на изследвания и всичко е наред.Това е и причината след толко изследвания мъжът ми да не иска да посещава клиника.
  Пак много ви благодаря.
И аз искам бебе !!!
« Отговор #11 -: Юни 05, 2006, 20:37:21 pm »
Нова, от цялото си сърце ти пожелавам много бързо да забременееш и да забравиш всичките си тревоги!!!

Но не мога да не се намръщя, като чуя, че някой е "правил изследвания и всичко е наред" - едва ли на този етап са направени поне няколко важни изследвания. Но това са подробности ;)
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
И аз искам бебе !!!
« Отговор #12 -: Юни 05, 2006, 20:39:06 pm »
Редактирано от little_rabbit
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #13 -: Юни 05, 2006, 21:51:53 pm »
Сега има и друг проблем ,че той пртърпя операция на разширена вена и няколко месеца не можем да правим нормален секс

А защо не можете да правите секс няколко месеца? Операцията от варикоцеле не налага такова въздържание в обичайните случаи.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
И аз искам бебе !!!
« Отговор #14 -: Юни 06, 2006, 00:20:54 am »
Можеш да събереш матеряла в чиста чашка(в нея живеят сперматозоидите
на топло поне 1 час),да го вкараш със спринцовка без игла
във влагалището,за да не изтече навън както става ако само го изсипеш.
Вода,слюнка,вазелини,всякакви препарати пречат на сперматозоидите.
Успех!
*

kareliya

• 542
И аз искам бебе !!!
« Отговор #15 -: Юни 06, 2006, 00:35:19 am »
Цитат на: ALMATEJA
Успех!

Това ми звучи доста абсурдно.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
И аз искам бебе !!!
« Отговор #16 -: Юни 06, 2006, 06:20:49 am »
Цитат
Успех!

Абе хора, нормални ли сте бе ?! Такива неща НЕ СЕ ПРАВЯТ!
И аз искам бебе !!!
« Отговор #17 -: Юни 06, 2006, 07:17:00 am »
Правят се, бе, Лейди. Снощи като те редактирах, преди това писах - нали Хамериканките си поръчват опашати по нета и точно със спринцовка сами се осеменяват. Ама си изтрих и моето мнение...

Но в случая е тъпо, мъжът на Нова определено знае да смята и ще се усъмни, ако тя забременее.
И аз искам бебе !!!
« Отговор #18 -: Юни 06, 2006, 07:32:52 am »
Нова, дете се прави с любов а не с хикс идея, затова вместо да прибягваш към такива методи, по-добре вземи да се успокоиш и или поговорете, направете необходимите прегледи или разчитайте на чудото на самото зачатие, не се забременява по-поръчка. Грубо казано от една година правите опити за забременяване, все още не може да се говори за проблем, има изледвания които трябва ти да направиш преди на забременееш, прочети ги какви са и ги направи. С тази фих идея можеш само да отблъснеш мъжа си и да развалиш брака си, добре и внимателно си прецени толкова ли много искаш дете че да допуснеш това. Детето трябва да има едно спокойно и хармонично семейство. Пожелавам ти успех.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
И аз искам бебе !!!
« Отговор #19 -: Юни 06, 2006, 07:40:22 am »
Можеш да направиш това за което питаш(осеменяване),но как ли ще реагира той????Ако той е съгласен ...направи го!Мисля че и двамата трябва да взимате това решение.
Имай в предвид че има жени което мислят само и само за бременност и тя се превърща в някаква фикс идея!Понякога това е причината( без да има други сериозни)да не се получава.
Изчакай още малко ....няколко месеца но се опитай да немислиш много за това (остави на съдбата)!И ако пак не се получи  говориш с мъжа ти ......,взимаш го под ръчичка и си правите изследванията!!!
Успех миличка дано да не се налага да правите изследванията и природа да се свърши работа!!!!!!! :balk_21: