0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
И аз искам бебе !!!
« Отговор #20 -: Юни 06, 2006, 11:36:26 am »
Уффффффффф!!!!! Страшна тема!!!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Mishel

И аз искам бебе !!!
« Отговор #21 -: Юни 06, 2006, 13:30:51 pm »
Нова,прави са момичетата за това,че дете се зачева с любов.Търпението и спокойствието също са много важни.Аз чаках 10 години за да се роди синът ни и сега вече 10 се опитваме за второ дете.Напълно те разбирам миличка но всички ние които пишем и обменяме информация в този форум чакаме и ВЯРВАМЕ.ЗАТОВА УСПОКОЙ СЕ И НАЙ ВАЖНОТО ОТДАЙ СЕ НА НАСЛАДАТА ОТ ЛЮБЕНЕТО БЕЗ НИКАКВИ СТРАНИЧНИ МИСЛИ.Природата сама ще направи това което толкова дълго желаеш.Повярвай ми от опит го казвам и с най добри чувства.ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО СКОРО ДА СЕ ПОХВАЛИШ С ЧУДЕСНАТА НОВИНА. :bfp1:
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
И аз искам бебе !!!
« Отговор #22 -: Юни 06, 2006, 13:31:00 pm »
това е най-ненормалната тема напоследък :D
някой, най-вече Нова обърна ли внимание на постинга на Мели :?:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
И аз искам бебе !!!
« Отговор #23 -: Юни 06, 2006, 17:05:52 pm »
Цитат
Правят се, бе, Лейди. Снощи като те редактирах, преди това писах - нали Хамериканките си поръчват опашати по нета и точно със спринцовка сами се осеменяват. Ама си изтрих и моето мнение...

Я пък ти, Заек, аз пак съм назад с материала колко е напреднала нежната половина от човечеството в стремежа към "Фикс идеята", както се изрази Луната.
И аз искам бебе !!!
« Отговор #24 -: Юни 07, 2006, 08:20:03 am »
сперматозоидите в жената живеят различно някой от тях може да живеят часове други 3 дена или 5 дена зависи каква киселиност имаш във влагалището все пак всеки оргазизам е различен надявам се скоро да се получи при теб и да видиш  :bfp1: и след 9 месеца  ylinfant
По ДоБрЕ сЕгА оТ кОлКоТо НиКоГа
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
И аз искам бебе !!!
« Отговор #25 -: Юни 07, 2006, 16:06:13 pm »
Цитат на: manhattan
това е най-ненормалната тема напоследък :D
някой, най-вече Нова обърна ли внимание на постинга на Мели :?:

Ман, прочети темата: "искам да ви кажа нещо" и ще видиш, че има и по-ненормални теми във форума ни  :lol:

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
И аз искам бебе !!!
« Отговор #26 -: Юни 07, 2006, 16:37:31 pm »
еее да, ама тя излезе после :wink: бе забавно е тук напоследък :D
И аз искам бебе !!!
« Отговор #27 -: Юни 10, 2006, 13:14:37 pm »
Цитат на: Mishel
Нова,прави са момичетата за това,че дете се зачева с любов.Търпението и спокойствието също са много важни.Аз чаках 10 години за да се роди синът ни и сега вече 10 се опитваме за второ дете.Напълно те разбирам миличка но всички ние които пишем и обменяме информация в този форум чакаме и ВЯРВАМЕ.ЗАТОВА УСПОКОЙ СЕ И НАЙ ВАЖНОТО ОТДАЙ СЕ НА НАСЛАДАТА ОТ ЛЮБЕНЕТО БЕЗ НИКАКВИ СТРАНИЧНИ МИСЛИ.Природата сама ще направи това което толкова дълго желаеш.Повярвай ми от опит го казвам и с най добри чувства.ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО СКОРО ДА СЕ ПОХВАЛИШ С ЧУДЕСНАТА НОВИНА. :bfp1:

Mishel, казваш че 10 години сте чакали да имате дете, искам да те питам ти през това време правила ли си изследвания, открили ли са някакви проблеми на теб и мъжа ти и провеждали ли сте някакво лечени. Моля те би ли ми казала какво си правила и как е станало забременяването, естествено ли. Знам че това е божа работа и нещата небива, така да се каже, насилват, но аз и мъжа ми вече цяла година чакаме за дете и на мен това ми се струва адски много време, за 10 години не ми се и мисли. Принципно сме правили изследвания, по точно изследвани са моите хормони - беше ми направено хормонално огледало на 6 основни женски хормона, правена ми е цитонамазка, ехограф, изследвания за хламидии, на мъжа спермограма и изследвание за хламидии, казват че всичко е нормално, но тогава не мога да си обясня защо не се получава, няма логика, би ми се искало да ми направят и други изследвания, убедена съм че в това отношение има още много неща които трябва да ми изследват, но защо е това безотговорно отоношение на лекарите незнам. Моля те пиши ми ти как си преодоляла проблема и си успяла да родиш синчето си.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
И аз искам бебе !!!
« Отговор #28 -: Юни 10, 2006, 13:30:12 pm »
А изследване за проходимост на тръбите правила ли си? Идея си нямаш колко много са нещата, които трябва да се изследват. Надявам се да не стигнеш до там. Инъче май при всеки първата година се преживява най-тежко дано не ти се наложи да чакаш повече.
И аз искам бебе !!!
« Отговор #29 -: Юни 10, 2006, 14:57:02 pm »
Ами не Naha не са ми правили, както писах по-горе убедена съм, че трябват още куп изследвания, но незнам тези лекари, защо така несериозно се отнасят по този проблем за забременяването, чудят се как де ме разкарат, особено като чуят, че имам нормална менстуация. Аз съм готова да се подложа на всичко и на мен ми се иска да ми направят пълни и обстойни изследвания, ама като неискат и не ми назначават нищо и само ми повтарят "моного е рано...много е рано", "ще трябва да чакате.........ще трябва да чакане", а времето си лети и резултат няма. Затова реших да събирам информация, от книги, от Интернет, за да разбера какви изследвания трябва да се направят и съответно да отида на частна лаборатория да ми ги направят и като отида другия път при някой гинеколог, /пак на частно, защото ми писна да се занимавам с направления/, няма да се оставя да ме заблуждават, ще им кажа, че и аз съм просветена и лично ще настоявам какво да ми изследват. Затова момичета пишете, коя какво е изследвала и какви са й резултатите.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
И аз искам бебе !!!
« Отговор #30 -: Юни 11, 2006, 07:25:45 am »
Цитат на: eli_per_
Затова момичета пишете, коя какво е изследвала и какви са й резултатите.

Мила eli_per  ....1. правиха ли ти  поне 2 месеца Фоликуметрия ???за да се докаже че има ову????(има ли фолекули,растат ли ,пукат ли се и колко е дебелината на лигавицата ...дали тя е готова за инплантирането???????)
                      ...2.проходимост на тръбите !!!!!!
                          3.пълни кървни изследвания,хормони,хламидия,токсоплазмоза,рубеола.......и при мен са ми изследвали антифосфолипидни антитела!!!!
На половинката  разширена спермограма  по Крюгер ,хламидия.
Това е за началото ...найважното!!!!
Ако си решила сериозно да се заемеш с нещата то не се занимавай с обикновенни гинеколози и посети клиника по стерилитет!!!!!!!!!!!!!!!
Аз лучно така изгубих няколко години в лутане при неподходящи лекари!Успех миличка и пиши как са нещата!!! :balk_602:
И аз искам бебе !!!
« Отговор #31 -: Юни 12, 2006, 11:18:23 am »
Adi, много, много, ти благодаря.
Даде ми много ценна информация.
Като стравнявям това, което си ми написала и това какво са ми изследвали на мен, откривам че все едно нищо не са ми правили, а само са ме разхождали и съм давала пари напразно.
Ще изчакам до края на месеца да видя какво ще стане, защото аз си живея с надеждата, все пак тя умира последна, и ако ми дойде отново цикъла отвима на частен гинеколог. Аз съм от Бургас и за съжаление тук няма клиника за стерилитет или нещо подобно, единственото, което знам, е че в частната клиника "Света София" има гинеколожка, която е работила в такава клиника към БАН, съответно аз и при нея ходих, тя ми изписа едни витамини и това е,  защото принципно според нея нямало проблем. Ако и този месец не се получи отивам, записвам си изследванията, които Ади ми написа и упорито ще настоявам да ми ги направят.  :book:  Вече не мога да живея в заблуждение, явно има нещо, и въпроса е какво, поне да знам какво ми, това за проходимостта на тръбите ми звучи напълно възможно то да ми е проблема.  :?:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
И аз искам бебе !!!
« Отговор #32 -: Юни 12, 2006, 12:15:16 pm »
Ели,

не се притеснявай така, хубаво е, че си решила да търсиш проблема, но 1 година не е толкова много време, за да си категорична, че такъв наистина съществува. Все пак  - задължително повторете спермограмата на съпруга ти в клиника по стерилитет, защото от това което пишеш оставам с впечатление, че е от обикновена лаборатория, провери си проходимостта на тръбите(с ХСГ или хидротубация), направи си, както Ади те съветва, фоликуметрия на няколко цикъла, това може и в Бургас, за да се види имаш ли овулация. Но те съветвам да отидеш до Варна или някои друг град (София, Пловдив) където има специалисти по стерилитет, иначе само ще си губиш времето.
Успех
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
И аз искам бебе !!!
« Отговор #33 -: Юни 12, 2006, 20:49:17 pm »
Мила eli_per_ дано този месец да стане едно малко чудо и да не се налага да правиш тези изследвания!!!!Стискам ти палци!!!!!
 :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers: