0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: Bogi в Март 28, 2012, 17:02:28 pmЗаписах си час за понеделник - 5-ти ден от МЦ. Броя утре за 1-ви ден, тъй като дойде след 14.00ч. Да видим д-р Стаменов каква "лека" стимулация ще приложи при мен.Боги и аз съм за понеделник (освен ако лелката не закъснее де) и изобщо не знам каква стимулация ще ми приложи. Не знам дали е от блокажа или от това, че ми е за първи път, ама ме друсат едниииии.
Записах си час за понеделник - 5-ти ден от МЦ. Броя утре за 1-ви ден, тъй като дойде след 14.00ч. Да видим д-р Стаменов каква "лека" стимулация ще приложи при мен.
Момичета, днес ми беше 15-я ден от ЕТ и време за кръвен тест.Иии резултата е 2316.48. Все още не ми се вярва ,че е истина.
Цитат на: mimata_79 в Март 29, 2012, 12:29:50 pmМомичета, днес ми беше 15-я ден от ЕТ и време за кръвен тест.Иии резултата е 2316.48. Все още не ми се вярва ,че е истина.Ихаа,ето това се казва новина- много хубаво,дано са повече тези новини и да се разведри малко атмосферата :)Пожелавам ти на прегледа да видят предполагам поне 2сакчета - поне този резултат говори за това - всъщност колко ембриона ти върнаха?