И аз не съм ги плашила, но свекърва ми или лелята в яслата бяха изплашили Ели, че "някой ще я вземе" и я беше страх да ходи сама в тоалетната и тоя страх го предаде и на Стефан и доста време ги държа. Стефан и сега на моменти иска "компания" в тоалетната, че да не го вземат, но мисля, че това е от лигавене вече, защото хич не го е страх като го вземам от бавачката, да излезе сам от блока и да ме чака вън на тротоара докато слизаме с Елена.
Само преди няколко седмици, след поредното миене на коса със зверски писъци и жални молби, да не правя така, му казах, че ще дойдат социалните и ще ги вземат да им търсят друга майка, защото аз явно не съм добра и Стефан, само каза: - и вие с тате, какво ще правите без деца, нови ли ще правите?
Така, че хич не се е стреснал
.
За возенето в столчето принципно нямаме проблеми, но там директно съм обяснила, че ако се блъснем и са без колани, изхвърчат през предното стъкло и умират, може да звучи брутално, но това с "полицая ще ни вземе парите", няма да ги впечатли, не и Стефан.
С доктор не плаша, но плаша с болница, като не искат да си измият ръцете преди ядене. Докторката си я обичат - черпи ги с бонбони
, добре че я виждаме вече рядко
.