Сънят, за който ще разкажа е от много отдавна. Бяхме вписани в регистрите за осинавяване, но още нямахме предложение. Сънувам майка ми /почина малко преди да подадем документи за осиновяване, но беше вече покосена от инсулта и качествен разговор по темата осиновяване наяве не сме имали/, която ме пита какво става, кога ще ни дават детето и някакви такива въпроси. Аз й казвам, че зависи от съдията на делото /което на практика не е така/, а тя ми отговаря, че ще иде и ще разговаря със съдийката. После се събудих. Не отдадох внимание на този сън, но понеже изключително рядко сънувам родителите си и понеже беше сън с разговор съм го запомнила. Няколко месеца по-късно ни предложиха нашия Марти и в интерес на истината съдията беше жена, тя просто се раздаде и ни дръпна такава реч за семейството, родителството и т.н. , аз обаче почти нищо не помня от думите й защото бях в тотален шок.
Вчера срещнах приятелка на майка ми и се разговорихме, тя ме пита сънувам ли мама и тате и аз й разказах за този сън. Тя е малко странна птица, гледа на карти, на кафе, но не е нещо сериозно, по скоро е такава по-витална натура. Тя след като й разказах този сън, и казах че не съм отдала значение, тя ми каза: "Да знаеш майка ти пред Богородица е ходила да ти ходатайства - тя е съдийката" Тези думи нещо ме преследват цял ден.