Здравейте Тите, Наха, виждам че темата е от преди месец, но мен ме мъчи същия проблем и затова се разрових и прочетох всичко тук....Не сте писали отдавна, промениха ли се нещата, всичко наред ли е вече?Има ли рецепта за "незаинтересувани" мъже?
Лан, последния ти постинг направо ми звучи отчайващо, а аз си мислих, че детето ще сплоти семейството ни, ще го накара да говори повече, да участва във всичко повече, да стане по-отговорен.....
Всички ли са на мнение, че зачеването и раждането на дете няма да пробуди в един мъж бащинско чувство и желание да бъдем по-близки и по-дейни...?
Моят човек не работи много с компютъра, но след работа се превръща в абсолютен "плеър маниак"....часове наред, всеки ден, вече години наред и съвсем сме загубили диалога
Ако го провокирам да каже нещо е че: "когато имаме бебе няма да играя толкова много и ще имам други задължения затова сега си наваксвам" А междудругото докато той на наслаждава на игрите в нета, аз се грижа за всичко и не получавм нито разбиране, нито съдействие, да не говорим за "желание"
Това малко по малко ме отдалечава от момента в който ще се получи.....