Мили приятелки. Искренно ме радва това, че отделяте време за мен и пишите. Искренно приемам всяка дума за чиста монета. Сутринта написъх един голям постинг , но взе че спря тока и реших, че не е трябвало да бъде публикуван. НДК благодаря и на теб мъжката гледна точка е много важна. Само преди да продължа искам да дам едно обяснение- Ние в момента не правим нищо за бебето, в смисъл нито имаме насрочена дата за инвитро нито знаем дали ще е скоро. Единственото нещо, което правим е това, че аз съм си пуснала едни хормонални изследвания. Това е! Нито приказваме, нито обсъждаме нито, го притискам, нищо! И може би защото целия сайт се базира на тая тема зачеването всички погледи и мисли се насочиха натам. Значи ние имаме общи проблеми, които нямат отношение с бебето и това исках да кажа, че единствено само за бебето не спорим и винаги сме единодушни. М/у другото тои ме кара да си правя изследванията, защото държи да се знае положението ми. Но до тук с отношението му към мен. Снощи поговорихме и му казах, че ако е нещастен и мисли, че не е нужно на тоя етап да се нагърбим( и то забележете догодина) с инвитрото да ми каже , че от това няма да последва раздяла от моя страна и разни такива. Ми тои си иска казва, че всичко прави заради това, заради нас. Но ето там е проблема, че не вижда най-главното. Докато е вглъбен в работохолизма си и това, че не прави малките жестове, които поддържат една връзка жива тои губи мен. А Гане не си мисли, че нямам търпение оо въобще не става дума за това. Защото търпението е до едно време и е начин да оставиш другия да се осъзнае сам. Е моя не се осъзнава и щом казва, че работи и работата е единственото нещо, което го интересува ще си остане сам и ще работи за себе си.Та пак се връщам към първия си постинг. Проблема е че нашите взаимоотношение куцат и само за инвитрото не спорим. Та редно ли е да търпя липсата му( става дума и за емоционална и физическа) само заради това , че е съгласен да ми направи бебе. Това е което иска да попитам. Ако съм ви заблудила съжалявам не е било умишлено. Отново благодаря. Ще извлека поука до колкото мога от написънато до тук. Прегръщам ви силно всичките. Мишенце благодаря ти за подкрепата и тук и на другите места. Искам да благодаря и на Ива, което е с мен от самото начало на проблема и ме подкрепя изцяло. Благодаря ви!