Стаси, аз също имам твоя проблем!!!Вече 3-та година поддържам 37кг на ръст 150 см и не мога да напълнея въобще:(. Започнах да слабея по време на писането на дипломната си работа и изхабих страшно много нерви. Преди това бях 41-43кг и си ги поддържах дълго време.Много хора ми се чудят как ям постоянно нещо-дали сладко,дали ядки....но резултат няма.Може и да е на нервна почва,но други хора при това ядене качват и то не малко.
Аз също се притеснявам дали това няма да се окаже проблем при бебеправенето?!?На скоро ми правиха изследвания на кръвната захар,урина и т.н.,но всичко си е в нормите.На мен това,че съм слаба не ми пречи,но много хора ми казват ,че на "човек" не го докарвам като ме видят.Краката ми са изключително слаби и дори аз се ужасявам като се гледам по някога.
Цикълът ми също си е редовен,а за овулацията не знам все още,тъй като ние с моя приятел правим опити от скоро и аз все още не съм остановила дали имам реовна овулация.
Надявам се и двете скоро да можем да решим този проблем и да това да не се окаже препятствие пред възожността да имаме по едно малко бебе,а може и повече:)....
Желая ти успех и скоро да се похвалиш