0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Една ШАНТАВА ИСТОРИЯ
« Отговор #20 -: Ноември 23, 2006, 21:35:20 pm »
Преди много много години когато бях млада и зелена взех, че излъгах приятеля ми /женен!, но разделен/, че съм била бременна и съм направила аборт.
Бях забравила, но сега се сетих и размислих защо го излъгах /веднага ме разобличи, но това е друг въпрос/ и разумно обяснение нямам.
Може би съм искала да го манипулирам.
« Последна редакция: Ноември 23, 2006, 21:37:45 pm от Lali »
« Отговор #21 -: Ноември 24, 2006, 17:00:36 pm »
Ами ако тя му е обидена от нещо. "Две седмици по стечение на обстоятелствата не й се е обаждал!!!" Той и на Марс ако беше сигурно щеше да има телефон! Ако просто я е наранил с нещо и тя чакайки Господинът незнайно откъде да й звънне се е решила на тази глупост!!! Това за абортите с мистериозните инжекции съм го чувала и друг път, тъй че може и да има нещо вярно. А и не виждам смисъл да се опитва да го манипулира с това че е направила доброволно аборт на едно искано бебе. Хайде чао от мен и моля ви не ме изяждайте - това е само моето мнение!!!!
*

love_g

« Отговор #22 -: Ноември 27, 2006, 08:31:47 am »
Донякъде ми си изяснява ситуацията, като чух още от него.
Тя била със сприхав характер и сръдлива, когато я засегнел с някакво действие или бездействие. Разликата в годините им е тежала и той не е бил съвсем сигурен, че желае истински да гради бъдеще с тази жена, но някакво отчаяние и желанието за дете го е тласнало към тази връзка.
Е, предположенията ви за вменяване на вина, за манипулиране, за отмъщение май ще се окажат верни. Аз също стигам до това заключение. Вероятно тя е почувствала, че ще го загуби и е решила да инсценира тази мнима "бременност" за да го нарани.
Друго обяснение нямам.
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #23 -: Декември 10, 2006, 13:45:12 pm »
На тия години е възможно да забременее.АЗ имам колежка която е на 57г.и всяка година забременява няколко пъти,и вече незнае кой аборт
и е .... :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D

Фокси, ти ме разби  :lol: :lol: :lol:
Де такъв късмет и на нас  :lol: :lol: :lol:
No body is perfect, i`m NOBODY!!

*
« Отговор #24 -: Декември 10, 2006, 20:26:13 pm »
Дано всички да имаме късмет!!!!!
 :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :P :P :P :lol:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #25 -: Декември 11, 2006, 16:30:50 pm »
Глупости на търкалета - цялата история звучи толкова откачено.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #26 -: Декември 11, 2006, 16:55:51 pm »
Глупости на търкалета - цялата история звучи толкова откачено.

подкрепям бебето!!! напълно измислена история, която не виждам защо  е предизвикала такъв бърз интерес във този интелигентен форум!!!!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

naty_84

• 193
  • Искай нещо много силно и то се сбъдва.Повярвайте
« Отговор #27 -: Декември 13, 2006, 17:25:14 pm »
боже боже ,какви работи стават на тоя свят.Чак немога да ги повярвам.Наистина шантава история.А тя на толкова години няма ли си други деца

[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://
*

Sykrovishte_1

• *
  • 49
  • За всичко се иска търпение.
« Отговор #28 -: Февруари 08, 2007, 11:14:41 am »
Нали са искали да имат дете?Нещто не се вързва. preggo
*

Sykrovishte_1

• *
  • 49
  • За всичко се иска търпение.
« Отговор #29 -: Февруари 08, 2007, 11:19:51 am »
Нали са искали да имат дете?Нещто не се вързва.  8O
« Отговор #30 -: Февруари 08, 2007, 11:40:40 am »
На тия години е възможно да забременее.АЗ имам колежка която е на 57г.и всяка година забременява няколко пъти,и вече незнае кой аборт
и е .... :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D

8O 8O 8O
И аз гледах като тези емотки като прочетох това.  8O 8O 8O

*
« Отговор #31 -: Февруари 12, 2007, 03:44:45 am »
Дори и да ти е близак приятел не се меси в тяхните взаимотно6ения все пак са палнолетни хора :D,цялата история е доста абсурдна ,за да е истинска,може пак на твоя познат да му се отдава да прави сапунки  :lol:не го вземаи насериозно
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*
« Отговор #32 -: Февруари 12, 2007, 08:04:15 am »
Всеки луд с номера си.

някои излизат с цяла програма!