Извинете ме, че пиша анонимно.
Станах свидетел на една наистина шантава история, която искам да споделя с вас. Ще говоря в трето лице.
Историята е следната: една двойка приятели на не-малка възраст се срещат, харесват и решават да започнат опити за бебе. Той на 40, тя на 51. Тя е решена ако може да забременее да му роди дете. Забременява (по нейните твърдения) още на първия месец от опитите. Той заминава в командировка и по стечение на някакви обстоятелства не и се обажда около 2 седмици. През това време тя получава болки в корема, има закъснение, решава, че това са симптоми на бременност, и тъй като е имала силни болки просто е решила еднолично да махне детето. Тук следва нещо много странно. Тя решава, че е бременна единствено по болките и по закъснението, и прибягва до абортиране по много странен начин – слагала си инжекции, комбинация от три ампули, който начин за аборт не бил легален, но имало медицински лица, които го практикували!!!
В същото време, тя не е споделила на партньора си за голямото закъснение и за съмненията си, взима еднолично решение, знаейки силното желание на партньора си за дете и най-вече ми е абсурдно съмнителен факта, че никакви тестове за бременност не е правила, не е ходила на лекар за да установи бременноста, а само някакво закъснение и симптоми.
При свършен факт заявила на партньора си, че го е направила заради силните болки.
Мислите ли, че е възможно една 51 год. жена да забременее от първият опит?
Мислите ли, че е възможно такова поведение?
Това действие на разумен човек ли е?
Знам, че стана объркано но историята е прясна и аз съм много впечатлена от нея.
И в крайна сметка се питам дали тя не лъже.