0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Podhodiashta poza za zabremeniavane..dosta e vajno!!!
« Отговор #40 -: Септември 23, 2005, 23:35:49 pm »
МАРИАНА написа:
Цитат
Момичета,момичета...мислите че не съм просветена но при мен се получи така че не се смейте а правете качествен секс!!!!

четох менията на момичетата и не видях някой да казва че си непросветена,но може и да съм кьорава вече :roll:  :wink: освен това наистина не мисля че можеш да кажеш че си имала проблеми със шест месечни опити защото това е в кръга на нормалното.и трето ЧЕТИРИТЕ УДИВИТЕЛНИ след изказването за качествен секс някак си не ми приличат да искаш да помогнеш с инфо или мнение на момичетата КОЙТО НАИСТИНА ИМАТ ПРОБЛЕМИ.ако ти си единствената която прави качествен секс-ЕВАЛА.язък че ние тук сме толкова неопитни с некачествените си сексъални умения.
anushka спомена за ромите и многодетните им семейства.мисля че едва ли правят ПО-КАЧЕСТВЕН СЕКС от  нас тук.........

Съжалявам за тона на мнението ми но наистина се ядосах.колкото до краката във връзка с това че те са първото което гледа мъжа на майтап съм чувала че те нямали значение защото стояли отстрани :roll:  :wink: но това с вдигнатите нагоре крака си е идейно. :idea:  :roll: