Здравейте и от мен,
За съжаление и аз имам какво да кажа по въпроса, имам с какво да се оплача, какво да попитам... Искрено съжалявам за това, което сте преживели, думите не могат да ми помогнат да изразя съчувствието си..
Преживях спонтанен аборт, преди 2 седмици започнах да се изчиствам сама (тъй като бях в много ранен етап, доктора ми предложи да поизчакаме да се изчистя сама,преди да сме се втурнали да правим кюртаж)
От самото начало на бременността кървях, започна в датата на редовния ми МЦ, 14ти Април, след всичките кръвни тестове, съмнения за извънматочна бременност, липса на прогестерон, и какво ли още не, се разбра, че бременността няма да продължи, HCG падна..и аз все така си кървях. В деня, в който започнах да се изчиствам, кървенето се засили,придружено с болки, и ярко червена кръв. Така за няколко дена, и после, пак продължи с ръждиво-кафеникаф цвят, и малки парченца тъмно оцветена лигавица, вече 10 дена.. И нито спира, нито се засилва, полудявам вече, цял месец почти кървя.. Това нормално ли е? Имам насрочени тестове за HCG, след 5 дена, да видим какво е станало, как съм се изчистила и т.н, но аз мира нямам заради това кървене,ужас ме обзема, 4е може да се наложи кюртаж, моля ви, ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели с мен.
Благодаря