Ето и моето мнение:
При вас е минало много време в опити без резултат. 98% (примерно), проблем има! И както се оказва често в такива случаи, проблемите могат да са няколко! Дали в мъжа, или в жената, не виждам никаква разлика. Така или иначе по статистика 50% са в жената, и 50% в мъжа. Това за егото и т.н. не ми се струва много сериозно. Тук става въпрос за здраве, а не за сексуални качества, няма нищо общо. Всеки може да има здравословен проблем и на практика има отвреме на време и сме семейства, за да се подкрепяме. Не знам на каква възраст си, но биологичният часовник си тиктака, особено при жената, така че кажи му и това. Времето е ценно!
Моят съвет е да отидете заедно на консултация при специалист по стерилитет - щом опитвате от толкова време, направо прескачайте кварталните гинеколози. Мъжът ти ще чуе от лекаря, че често причината е в мъжа и ще му назначи спермограма. Така че може ти да не му казваш, ще го чуе от лекар.
Пък и мъжкото изследване поне е приятно - малко списания, маструбация и хоп, готов за 15 мин - нито боли, нито нищо. Какво да кажем ние жените, които се подлагаме на много по-неприятни изследвания и прегледи.
Щом целта е обща, трябва да вървите заедно към нея!
Надявам се не се сърдиш, че съм малко по-директна!
Искрено ти желая успех!