Мило момиче, спри да обвиняваш себе си и да търсиш вина.
Опитай се за заровиш миналото, да затвориш онази страница.
Каквото било, било.
Вдигни глава и гледай напред. Бори се за своето щастие.
Тук и сега.
Не гледай назад. Това няма да ти помогне, а само ще те натоварва психически и емоционално.
Виждам че сте направили първата стъпка и сте се насочили към специализирана клиника. Това е най-важното. Дано скоро разрешите проблемите и да намерите пътя към вашето щастие.
Ти го заслужаваш и съм убедена че това ще се случи.
Вярвай и ти.
Аз пък едно време се обвинявах, че доста отлагахме плановете за бебе, дори пиех противозачатъчни доста дълго време.
Колко пъти съм се упреквала, че ако тогава можех дори да предположа за сегашните проблеми, щяхме да започнем по-отдавна опитити и може би сега вече щеше да е друго.
Всяка от нас минава през този етап - да търсим и упрекваме себе си за някоя грешка. А грешка няма. Трябва да се борим и да гледаме напред.
Желая ти скорошен успех.
Имаме си и операция от варикоцеле,преди месец. 1% нормална морфология....и шансове за ИКСИ. Но преди това доктора каза да чакаме поне година.
П.П. Калинче, прочети темата на blueeyes
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=13872.0 Сигурна съм че ще ти вдъжне много кураж.
Може би лекаря е преценил че има шансове и за спонтанно забременяване и подобряване на показателите след операцията от варикоцеле и за това ви е казал да изчакате поне година.