Бях на 18 години, млада и красива. Имах стабилна връзка с приятел, влюбихме се, връзката ни беше страстна и красива. Той учеше извън България, а аз тук. Идваше си през 3-4 месеца и аз го чаках с толкова любов и нетърпение, които отдавна не усещам.
Случи се пролетта. В един майски слънчев ден- той си идваше, аз на летището чакам тръпнеща, вече цели 3 месеца не сме се виждали. Желанието за секс летеше във въздуха. Исках го веднага. И така малко след първата прегръдка, търсехме място където да се слеем в едно. Нямахме много възможности и затова решихме- в колата!
Очаквах да ми ми дойде мензиса всеки момент, даже закъсняваше, но то по принцип си закъсняваше, и тогава му казах "може и без презерватив, то скоро ще ми дойде"....той свърши в мен. Колко съм била наивна.
И познайте...чакахме, а все не ми идва. Притесних се, но чаках. Болеше ме корема, чувствах се зле, но не подозирах защо. Една сутрин се събудих с горчилка в устата и повръщах до обяд....и чак тогава се сетих- тест за бременност- и беше положителен. Бях заченала от 1 път секс, като по филмите.
Плаках много,много, много. Беше ме страх. Знаехме че не може да го задържим. Аборта, които направих беше най-големия ужас в моят живот. Имах приятелки, които също абортираха, но някак го преживяха леко. Аз страдах ужасно, защото знаех че аз съм виновна, че заради мен стана. Чувствах се безотговорна, болеше дълго.
Сега съм на 27 години, щастливо омъжена от 1 година за прекрасен човек. Искаме бебе и аз бях убедена, че ще стане от първия път, та нали така стана в миналото.
Но господ, аллах, съдбата или каквото и да е там (понеже не вярам) ме наказа жестоко. Държа пред себе си листа, на който пише "мъжки стерилитет". Плаче ми се, но трябва да сме силни. Спомням си, когато преди години държах положителния тест за бременност и пак плачех. Искам го отново, искам го обратно. Навремето майка ми ми каза "дъще твое е решението, но знае че има риск, и след време може да искаш дете, но да няма". Тогава тя ме "дразнеше" казано по тийнеджърски, не обърнах внимание, казвах си че пак започва с нейните излишни страхове и прогнози....
Оказа се права. Собствената ми майка постави най-тежката диагноза "може и да не стане бебето след време". Заспивам и се събуждам с тази мисъл всеки ден.
Не мога да споделя с мъжа си, не мога с никой, затова го написах тук. Защото съм една от вас.