Здравейте момичета! Ето ме в България! :bouquet:
Та да кажа какво стана. Във вторник резултатите показаха, че нивата са се покачили, малко, но все пак се бяха покачили. Докато чакам резултатите обаче получих силно кървене, придружено с болки. Обадих се и успяха да ме свържат с моя доктор. Каза, че с това повишение в стойностите не може да ме пусне и че е огромен риск да пътувам. Но тъй, като съм получила кървене може да съм започнала да го изхвърлям. И така в сряда сутринта(полета ми е сряда след обяд) отидох в болницата за още един кръвен тест. Междувремено съм се обадила на агенцията за билетите вече да обяснявам, че може да се наложи да отложа полета. От там ми казаха, че няма полети чак до средата на октомври....
И така със стегнати куфари и на летището стоим ние с моя мъж и чакаме да ми се обадят с резултатите. Два часа и половина преди полета все още не знаех дали ще пътувам... :crazyeyes:
Най- накрая се обадиха и ми казаха, че стойностите са се понижили. И така вчера след обяд пристигнах.
Днес в 10 отивам и тук на лекар да видим до къде са паднали стойностите, а и да чуя мнение на лекар тук.
Благодаря за мненията и подкрепата на всички ви!!!! :bouquet: