Здравейте момичета.... Седя, плача и се чудя какво точно да напиша.
Та бременна съм отново и отново е извънматочна. Нямам сили вече. А ми казаха, че няма шанс да забременея (това след снимка, която показа запушени тръби). И сега като гръм от ясно небе - бременна съм. След инвитрото цикъла свсем ми се обърка. Идваше ми когато си поиска... Лекарите ми казаха - не се притеснявай хормоните са сбъркани ще се оправиш.Няколко пъти ми закъсняваше с по 2-3 седмици и вдигах аларма и на лекар - нищо няма. И сега точно два дни преди да тръгна за българия - бременна. Какво да правя... Вече започнах да кървя по малко и ме е ужасно страх да не стане нещо в самолета. Ще пътувам сама. От друга страна тук ако тръгна да ходя на лекар най - малко 7-8дни ще им отнеме. Ох, простете ми объркания постинг, но наистина съм в безисходица. Какво да правя да рискувам да тръгна към българия или ..... Ох, ....
П.С. само да кажа историята в кратко, за тези, които не ме знаят
2003 април - извънматочна бременност - операция в Бг
2004 февруари - извънматочна бременност - операция в САЩ
2005 януари - извънматочна бременност - плода сам си падна
2005 май - изследвания за инвитро - намерени абнормални клетки, съмнение за рак на шийката на матката - операция - няма ракови образувания
2006 август започваме наново подготовка за инвитро, цветната снимка показва запушени тръби = невъзможно е повече да забременея по нормален път.
2006 октомври - 1 опит инвитро - положителен резултат само за седмица обаче.
2006 декември - опит със замразени бластоцити - неуспешен.
Даваме си почивка една година от опитите и решаваме да го отложим за ноември - декември тази година.
И сега това!!!!!!
Още веднъж се извинявам за объркания постинг. Ако на някой нещо не му е ясно да пита ще отговарям.