0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета.... Седя, плача и се чудя какво точно да напиша.
Та бременна съм отново и отново е извънматочна. Нямам сили вече. А ми казаха, че няма шанс да забременея (това след снимка, която показа запушени тръби). И сега като гръм от ясно небе - бременна съм. След инвитрото цикъла свсем ми се обърка. Идваше ми когато си поиска... Лекарите ми казаха - не се притеснявай хормоните са сбъркани ще се оправиш.Няколко пъти ми закъсняваше с по 2-3 седмици и вдигах аларма и на лекар - нищо няма. И сега точно два дни преди да тръгна за българия - бременна. Какво да правя... Вече започнах да кървя по малко и ме е ужасно страх да не стане нещо в самолета. Ще пътувам сама. От друга страна тук ако тръгна да ходя на лекар най - малко 7-8дни ще им отнеме. Ох, простете ми объркания постинг, но наистина съм в безисходица. Какво да правя да рискувам да тръгна към българия или ..... Ох, ....

П.С. само да кажа историята в кратко, за тези, които не ме знаят
2003 април - извънматочна бременност - операция в Бг
2004 февруари - извънматочна бременност - операция в САЩ
2005 януари - извънматочна бременност - плода сам си падна
2005 май - изследвания за инвитро - намерени абнормални клетки, съмнение за рак на шийката на матката - операция  - няма ракови образувания
2006 август започваме наново подготовка за инвитро, цветната снимка показва запушени тръби = невъзможно е повече да забременея по нормален път.
2006 октомври  - 1 опит инвитро - положителен резултат само за седмица обаче.
2006 декември - опит със замразени бластоцити - неуспешен.
Даваме си почивка една година от опитите и решаваме да го отложим за ноември - декември тази година.
И сега това!!!!!!
Още веднъж се извинявам за объркания постинг. Ако на някой нещо не му е ясно да пита ще отговарям.
Re: ПАК!!! Не мога да повярвам просто....
« Отговор #1 -: Юли 29, 2007, 18:43:26 pm »
Само да допълня,че вчера вечерта видях положителните тестове. Не съм ходила на лекар, но като преживяла три извънматочни си знам симптомите.
*
« Отговор #2 -: Юли 29, 2007, 19:18:43 pm »
Според мен трябва незабавно да посетиш доктор.Все пак не е диагностицирана извънматочна бременност, не можеш да си сигурна.Стискам палци!
*
« Отговор #3 -: Юли 29, 2007, 20:20:47 pm »
Миличка, страшно много ти съчувствам за това, през което си минала! Аз съм преживяла една извънматочна бременност и още помня какво ми беше, но цели три - дано да не дава господ това на никого повече! И при толкова извънматочни бременност - как успяха да ти запазят тръбите?
Моето мнение е, че задължително трябва да се консултираш с лекар и тогава да решите какво да правите!
Само за пример - моят случай! Всички симптоми за бременност, бях решила да не ходя на лекар. Поканиха ни за Коледа във Виена, отидохме до София да си купим билети за самолета и пътьом решихме все пак да чуем мнението на доктора дали мога да пътувам в това състояние...новината за извънматочната ме свари меко казано неподготвена...
Отиди, мила, на лекар, може пък да бъдеш приятно изненадана и този път всичко да е наред и бременността да е маточна! Желая ти успех и много късмет! 
:goodluck: :bighug:

*
« Отговор #4 -: Юли 29, 2007, 21:19:12 pm »
Нека и тук да ти напиша, 4е още не е всичко изгубено, имаш голям шанс да се радваш на една нормална бременност, така 4е бегом към доки...... Не си поставяй диагнозата само по някакви си симптоми
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #5 -: Юли 29, 2007, 21:38:20 pm »
Момичетата са прави, мила! Никога не се знае! Стискам ти палци от вси сълце този път новините да са хубави за теб!!!!!!!!!

« Отговор #6 -: Юли 29, 2007, 21:40:47 pm »
Въпросът е, че в сряда трябва да пътувам. А системата тук за да ме видят е дълга и широка. Да кажем, че моя лекар ме приеме веднага... праща ме на видеозон в болница (нямат видеозони тук по кабинетите)и резултатите няма да се върнат при него поне за още 2-3 дни. Няма време да ида на лекар тук.
*
« Отговор #7 -: Юли 30, 2007, 08:26:47 am »
Ами сякаш сама си отговори на въпроса-очевидно за времето, за което ще са готови резултатите ти, ще си си в БГ. Но все пак е редно да се консултираш с лекаря си за пътуването, колко опасно е и т.н... Успех!
« Отговор #8 -: Юли 30, 2007, 11:36:26 am »
Здравей! Извинявам се, че така се намесвам в темата, но и според мен трябва да отидеш на лекар, за да диагностицират какъв е типът бременност. Не съм била бременна до сега,но за сметка на това съм видяла доста бременни жени в работата си.
*
« Отговор #9 -: Юли 30, 2007, 13:11:47 pm »
оххх, колко е сложна системата в америка....
не можеш ли да обясниш на лекаря си каква е ситуацията и той да направи нещо за да забърза нещата и да те прегледат и да ти кажат резултатите за един ден? може би ако му обясниш подробно, човешкото в него може да надвие системата? сигурно има начини? примерно спешно отделение (във филма поне приемат хората веднага :wink:)
пожелавам ти този път да е нормална бременност и да завърши със здраво бебче след 8-9 месеца!

« Отговор #10 -: Юли 30, 2007, 13:23:14 pm »
Здравейте и благодаря на всички, които са писали.
На лекаря си не мога да обяснявам, защото най-малкото нито има лаборатория в кабинета, нито има видеозон(просто тук нямат видеозони по кабинетите си)и трябва да ме праща на други места за двете изследвания. Така, че вчера успях да се свържа с лекаря, който беше дежурен към клиниката за инвитро и да говоря с него. Казаха ми днес да отида за кръвно изследване. На базата, на което ще решат дали утре да ми правят видеозон. Да видим какво ще стане. Стискайте палци. Ще ви държа в течение
*
« Отговор #11 -: Юли 30, 2007, 13:39:19 pm »
стискаме!
късмет!!!

« Отговор #12 -: Юли 30, 2007, 13:54:25 pm »
Венера, искрено се надявам на добри новини.
С теб съм!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #13 -: Юли 30, 2007, 18:21:36 pm »
Силно стиснати палци и от мен!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #14 -: Юли 30, 2007, 18:23:38 pm »
Мила Венера, стискаме палци и чакаме да ни зарадваш с хубави новини :crossfingers:
*
« Отговор #15 -: Юли 30, 2007, 19:14:09 pm »
И аz стискам палци и ти пожелавам нормална, вътрематочна бременност!
« Отговор #16 -: Юли 30, 2007, 19:18:43 pm »
Венера, както ти писах и в бг-мама, силно се надявам този път всичко да приключи с прекрасен край :lol:
« Отговор #17 -: Юли 30, 2007, 19:43:24 pm »
Отиди в спешното отделение на болницата и кажи, 4е имаш положителен тест за бременност, но имаш болки. Веднага ще те приемат и ще ти направят вси4ки необходими изследвания и ехографии. То4но това направи една моя приятелка тук. Успех!

[/url]
*
« Отговор #18 -: Юли 30, 2007, 19:56:54 pm »
Здравейте и благодаря на всички, които са писали.
На лекаря си не мога да обяснявам, защото най-малкото нито има лаборатория в кабинета, нито има видеозон(просто тук нямат видеозони по кабинетите си)и трябва да ме праща на други места за двете изследвания. Така, че вчера успях да се свържа с лекаря, който беше дежурен към клиниката за инвитро и да говоря с него. Казаха ми днес да отида за кръвно изследване. На базата, на което ще решат дали утре да ми правят видеозон. Да видим какво ще стане. Стискайте палци. Ще ви държа в течение
[/quo

Неможели да отиде6 в спе6ен център на гинекология в болницата ,а не в поликлиниката поне тук в Испания при подобен слу4ай се отива в болницата и няма проблеми веднага те приемат и правят необходимите анализи.Не се от4айвай предварително без да си била на лекар,дано да си бременна с мато4на бременост.
КАСМЕТ!!! :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Юли 30, 2007, 19:58:59 pm от azaia »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #19 -: Юли 30, 2007, 21:20:05 pm »
Venera26,моля се всичко при теб да бъде наред!Късмет,мила! :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: