0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Аз отново съм сред вас
« Отговор #40 -: Август 02, 2007, 16:18:20 pm »
Гане , бубенце, благодаря за хубавите думи !   :bighug: Животът е шарен , никой не знае какво го чака ,важното е всеки да има смелостта да взима решения за собствения си път .
 Не е лесно ,но понякога трябва да се рискува и да се "скача в дълбокото"  :balk_56: Ако има нещо ,в което съм твърдо убедена в тоя живот,че всеки има право на собствен избор и ,че никой няма право да погазва достойнството ти и да се подиграва с чувствата ти. Има неща ,които не се прощават. Далеч съм от мисълта ,че една връзка е само цветя и рози,но когато мъжът до теб не те подкрепя и не се чувствате добре заедно ,но-добре е всеки да търси щастието другаде. Останалото е театър и губене на време.
Успех ,момичета ! Вярвам ,че всяка от нас ще успее !  :balk_21:   

Правилно казано! Не ме питай колко трудно ми беше да се преместя от единия край на България чак в другия, но съм доволна. Зарязах и работа, и приятели, всичко оставих зад себе си, но благодаря на Бог, че не ме изостави и ми показа, че да държиш живота си в ръце е голямо предизвикателство изпълнено с трепети и вълнения!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #41 -: Август 02, 2007, 22:45:36 pm »
Гане , бубенце, благодаря за хубавите думи !   :bighug: Животът е шарен , никой не знае какво го чака ,важното е всеки да има смелостта да взима решения за собствения си път .
 Не е лесно ,но понякога трябва да се рискува и да се "скача в дълбокото"  :balk_56: Ако има нещо ,в което съм твърдо убедена в тоя живот,че всеки има право на собствен избор и ,че никой няма право да погазва достойнството ти и да се подиграва с чувствата ти. Има неща ,които не се прощават. Далеч съм от мисълта ,че една връзка е само цветя и рози,но когато мъжът до теб не те подкрепя и не се чувствате добре заедно ,но-добре е всеки да търси щастието другаде. Останалото е театър и губене на време.
Успех ,момичета ! Вярвам ,че всяка от нас ще успее !  :balk_21:   

Правилно казано! Не ме питай колко трудно ми беше да се преместя от единия край на България чак в другия, но съм доволна. Зарязах и работа, и приятели, всичко оставих зад себе си, но благодаря на Бог, че не ме изостави и ми показа, че да държиш живота си в ръце е голямо предизвикателство изпълнено с трепети и вълнения!
Добре казано моми4ета, подкрепям ви с две ръце. :balk_50:
« Отговор #42 -: Август 04, 2007, 10:14:37 am »
Nataly, здравей! Много, много се радвам, че отново си сред нас :):):) Както казват момичетата, които сме по-отдавна във форума, ти винаги си била сред нас в сърцата ни през тази една година. Знаеш ли, наскоро (може би преди около месец) преглеждах някаква по-стара тема от подфорума "На халба бира и чашка кафе", и ти беше един от последните хора, които са писали в нея. В първия момент, като прочетох името ти, ахнах, помислих си, че си се върнала. После видях, че датата е от 2006...И в един момент, след има-няма месец, ти действително си отново сред нас! :)

Мила Натали, пожелавам ти да запазиш положителната енергия, която в момента струи от теб и всеки твой постинг. Нека новото начало, което имаш с човека до теб, бъде начало не само на една стабилна връзка, но и началото на едно съвсем скорошно родителство :) Изключително е важно човекът до теб не само да те обича, но и да има желанието заедно да решавате проблемите и да гледате в една посока. Самата аз се убедих в това през изминалата една година - с моето момче преживяхме много надежди, много разочарование от поредното не-ставане на бебето, опитахме какво ли не, включително и билки. Аз си смених дори работата, за да ми е по-спокойно, защото на предишното място, на което работех, стресът беше огромен. Двамата заедно стигнахме до дъното на болката "Защо не се получава", и заедно двамата намерихме сили в себе си да предприемем по-радиклани мерки и веднъж завинаги да изясним проблема. Така стигнахме до нашия д-р Стаменов, който ни помогна отново да повярваме, че можем да станем родители. След серия от изследвания открихме причините, поради които досега бебето не се получаваше. Моето момче си направи операция от варикоцеле, при мен отново ми правиха снимка на тръбата...и с всяка нова процедура надеждата ни се завръщаше все по-силно. В момента очакваме одобрение от Здравната каса и живот и здраве, в късната есен ще правим ИКСИ.

Така че, мила Натали, стискам палци твоята/ вашата борба този път да бъде съвсем кратка и съвсем скоро да пуснеш нова темичка в мамешкия подфорум :)
« Отговор #43 -: Август 04, 2007, 19:41:27 pm »
Добре дошла отново,кураж и много късмет ти желая от сърце!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #44 -: Август 05, 2007, 09:16:57 am »
Добре дошла мила :) Дано наистина лошото е зад гърба ти! С твоето момче много да се обичате и скоро, преди още да сте се наканили и усетили, да създадете едно малко бебче ;) Непланирано  :lol:

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #45 -: Август 07, 2007, 00:36:55 am »
Сийс, разплака ме...хубаво е да разбереш, 4е някой се е сетил за теб, 4е някой си е спомнил с добро за теб...БЛАГОДАРЯ ТИ! Особено след като толкова близки хора са те предали. Хора, с които си споделял много и си мислел за свои приятели...
Стискам палци вси4ко при вас да стане от първият път.

БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИ4КИ, МОМИ4ЕТА!
*
« Отговор #46 -: Август 07, 2007, 10:04:06 am »
Здравей, спомням си как скоро след като почна да пишеш тук се похвали за бременност, която уви завърши неуспешно. Желая ти много ти любов с новия човек и много късмет.
« Отговор #47 -: Август 07, 2007, 19:26:22 pm »
Nataly,   :bighug: една огромна приятелска прегръдка от мен!...Съжалявам, че хората, на които си вярвала и си считала за свои приятели, са те предали, съжалявам, че си изпитала толкова болка и разочарование. Но знаеш ли, ако някой е загубил, това не си ти, а единствено те - че са загубили безвъзвратно приятелството на човек като теб.
Тук във форума всички момичета са невероятно силни, богати духовно, борбени и слънчеви личности. Ти си една от тях и трябва да се гордееш със силата на характера си. Затова горе главата, наслаждавай се на всяка секунда щастие и любов с човека до теб и вярвай, че съвсем скоро ще се сбъднат най-съкровените ти мечти.