0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: суеверна съм , как да се преборя
« Отговор #20 -: Август 20, 2007, 18:47:13 pm »
Аз пък много сънувам и все сънища, които са показателни и се сбъдват. Много им вярвам и за себе си знам, че за важни. До сега на друго не съм вярвала, така, както на съня си. Не съм суеверна и не залитам в други посоки.
Аида, за Прага - ще ти кажа, наистина сбъдва желания Светеца на моста. Пролетта му се молих за бебе - забременяла съм там, в Прага. За съжаление не му се помолих да се роди живо и здраво... Факт е, че на това суеверие повярвах и се сбъдна. Така че ако пак отида - пак бих се помолила, само че желанието ми вече ще е видоизменено - ако се сбъдва поне да е до края и да е живо и здраво бебето.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #21 -: Август 21, 2007, 12:10:41 pm »
Моми4ета,струва ми се 4е малко се разми в тази тема понятието 'суеверие'.Нека не бъркаме не6тата.Едно е да се помоли6 в Руската църква или на някой светец,друго е 4ерна котка да ти мине път,трето е нумерологията и астрологията.Първото е религия,второто е суеверие,третото е наука.Малко ги смесихме тук :D
*
« Отговор #22 -: Август 21, 2007, 12:29:09 pm »
Моми4ета,струва ми се 4е малко се разми в тази тема понятието 'суеверие'.Нека не бъркаме не6тата.Едно е да се помоли6 в Руската църква или на някой светец,друго е 4ерна котка да ти мине път,трето е нумерологията и астрологията.Първото е религия,второто е суеверие,третото е наука.Малко ги смесихме тук :D
:good_post:
За Руската църква обаче е абсолютно вярно. Аз съм пускала желания там 3 пъти във важни моменти от моя живот и се сбъдват наистина. Според мен е нужна само вяра :)