0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
OVULACIA
« Отговор #20 -: Септември 20, 2005, 13:26:41 pm »
да, наистина, има ли бебета или няма?
дано да има де...
ама кажете все пак....
OVULACIA
« Отговор #21 -: Септември 22, 2005, 12:58:01 pm »
вие сте напред с материала.аз от два дена започнах да меря БТ,но незнам до колко надежден и показателен е този метод.а и като видях че на 4-я ден от ментр. тем-та е 37 нещо се стреснах защото май не е много нормално,а  и още в съм в началото на измерването де :roll: какви са нормалните темпове за движението на температурата?
*
OVULACIA
« Отговор #22 -: Септември 22, 2005, 13:21:25 pm »
Не се притеснявай, БТ вероятно ще спадне още през следващите няколко дни, после внезпано ще се повиши след като настъпи овулацията. В кой ден ще стане това е индивидуално при всяка жена и всеки цикъл. Между другото можеш да разгледаш графиките от галерията на другите момичета. Колкото до надеждността е хубаво да се съчетае с фоликуметрия или тестове за овулация.

OVULACIA
« Отговор #23 -: Септември 22, 2005, 15:14:10 pm »
тези тестове за овулация предполагам ги има в аптеката.....ивзвенете ме за ттъпия въпрос но от известно време взимам нещата доста сериозно и не съм запозната много с тези случаи :roll:
*
OVULACIA
« Отговор #24 -: Септември 22, 2005, 15:20:35 pm »
Да, Розичка, продават се в аптеките в комплект по 5 броя. Вътре пише как точно се използват  - от кой ден на цикъла (в зависимост от дължината му) да се почне тестването, по кое време  и как се отчита резултата. Две еднакви линиии или тестова по-плътна от контролната означава, че овулацията предстои в следващите около 24 часа.
Като ти гледам графиката след няколко дни трябва да започнеш, ако си решила да тестваш през този цикъл. Късмет! :)
OVULACIA
« Отговор #25 -: Септември 22, 2005, 18:25:40 pm »
много благодаря.утре ще си взема.дано този месец стане нещо-че чакането е много изнервящо :roll: