0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

OVULACIA
« -: Август 21, 2005, 08:07:53 am »
zdravejte momi4eta
pyrvo se izviniavam 4e pisa na latinica na PC-to mi nesto mu stana i ne moga da premina na kirilica
Vyprosa mi e molia vi poglednete mi grafikata i mi kajete spored vas imah li ovu tozi mesec ili ne
Do dnes mi pokazvase grafikata ovu na 11 den i kato slojih dnesnata t-38.0 i vsi4ko otide po diavolite
Mejdu drugoto dnes triabva da mi dojde.Ot 3 dena imam po dve tri kapki kafiavo te4enie no ne i menzis .Predi dva dena ve4erta imah bolki v krysta koito otsumiaha.Dnes maj niamam nikakvi priznaci za idvane no....
Samo da vmetna 4e ot 10 den pia dufaston
Molia vi otgovorete mi .Mnog sym napregnata
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
OVULACIA
« Отговор #1 -: Август 21, 2005, 08:34:00 am »
Ами по графиката ти - би трябвало да си имала ову на 11 ден. Ако е така и имаш нормална ЛФ, зацапването което си получила е мноооого добра новина- много често при бременност се получава в деня на евентуалната менструация. Въпреки, че в момента приемаш лекарства, които дават отражение на графиката, силно стискам палци да се е получило. Късмет!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
OVULACIA
« Отговор #2 -: Август 21, 2005, 12:25:18 pm »
и според мен е била на 11-ти ден, но когато ФФ сменя нещо, дава някакво съобщение с информация.
Не ти ли даде такова?
Опитай да си изтриеш данните от днеска и ги нанеси наново.

Мини, какви отражения дава Дуфастона на графиката?
Аз също съм на Дуфастон
OVULACIA
« Отговор #3 -: Август 21, 2005, 17:44:07 pm »
na men lekuvastia mi lekar mi kaza 4e dufastona niama da mi dade nikakvi otrajenia na frafikata
a otnosno syobstenieto probvah da iztria t ot dnesnia den no i bez neia pak ne mi pokaza ovu vypreki 4e v4era mi pokazvase
stranna rabota
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
OVULACIA
« Отговор #4 -: Август 21, 2005, 21:31:32 pm »
Не ти дава засечена овулация заради температурите на 7 и 8 ден, ако ги изтриеш ще видиш че си имаш прекрасна овулация.
OVULACIA
« Отговор #5 -: Август 22, 2005, 08:10:45 am »
a kak mislite rano li mi e za test za bremennost
dnes mi e vtori den zakysnenie,no... temp. mi padna na 36.7 i prodylvavam da imam po dve-tri kapki na den kafiavo te4enie ve4e 5 den?????Hem mi se iska da si napravia testa hem si mislia 4e mi e rano i ako si go kupia dnes utre ste mi dojde :cry:
vyzmojno li e cikyla da mi se udylvi ot dufastona
predi niakolko meseca pak pih dufaston za dwa meseca no niamah takiva zakysnenia
Po princip cikyla mi e na 28 dena
OVULACIA
« Отговор #6 -: Август 22, 2005, 09:59:03 am »
Веси, и аз съм пила Дуфастон и имах същите симптоми като теб. Дано при теб причината да е друга, стискам палци, но на мен ми дойде след няколко дена закъснение. Като казах на лекаря ми, той каза, че било нормално м. да ми дойде до 9 дена след спирането на Дуфастона и че вероятно овулацията ми е била по-късно от очакваното (аз пиех Дуфастона от 14-ти ден, но понякога овуто ми е било и на 15-16 ден например). Това силно ме учуди и не ми се връзва много.
В тази връзка знае ли някой кое е правилното все пак - да се пие Дуфастон след овуто или да се почва по схемата независимо от деня на овуто?
OVULACIA
« Отговор #7 -: Август 22, 2005, 09:59:59 am »
Не е рано за тест. Но като ти гладам графиката би трябвало да ти дойде днес - утре. Дано да не съм права де!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

OVULACIA
« Отговор #8 -: Август 22, 2005, 10:25:00 am »
да де и на мен ми се струва че по графиката днес или утре трябва да ми дойде ама нямам симптоми пък и нали знаете че надеждата умирала последна
е хайде ще отложа още поне три дена до теста пък дано..............................................
а относно дуфастона моят лекар ми каза да го пия от 10 ден докато ми дойде тъй като според него имам проблем във втората фаза с прогестерона
и аз го започнах от десетия, но още не съм го спряла щото не ми е дошло :cry:
OVULACIA
« Отговор #9 -: Август 22, 2005, 10:32:36 am »
Явно всеки лекар си има свое мнение за Дуфастона. Стискам палци да ни зарадваш с добрата новина!
*
OVULACIA
« Отговор #10 -: Август 24, 2005, 15:17:31 pm »
Първоначално и аз два месеца го пих от 15 ден в продължение на 10 дни, но после смених лекаря и той ми каза, че тъй като съм с късна овулация (16-20 ден) така мога да я потисна, така че сега го пия от деня в който ми се вдигне t докато ми дойде.

OVULACIA
« Отговор #11 -: Август 24, 2005, 18:07:36 pm »
И на мен това ми звучи много по-логично. Четох някъде, че прогестерона (това съдържа Дуфастон) е хормон на бременността и той подтиска овулацията докато жената е бременна. При кой лекар ходиш, ако не е тайна? Това негово обяснение за Дуфастона ми харесва повече от на моя лекар, който каза, че нямало значение кога ми е овулацията.
*
OVULACIA
« Отговор #12 -: Август 27, 2005, 21:23:14 pm »
Цитат на: pkoprinkova
И на мен това ми звучи много по-логично. Четох някъде, че прогестерона (това съдържа Дуфастон) е хормон на бременността и той подтиска овулацията докато жената е бременна. При кой лекар ходиш, ако не е тайна? Това негово обяснение за Дуфастона ми харесва повече от на моя лекар, който каза, че нямало значение кога ми е овулацията.

Извинявай, че чак сега ти отговарям, но съм влизала скоро. Ходя при д-р. М. Сираков от МД в София. Координатите ги има на сайта.

OVULACIA
« Отговор #13 -: Август 29, 2005, 12:56:34 pm »
Благодаря ти Габи,
И аз сега влизам, не е фатално забавянето.
Успех и скоро да се похвалиш с добра новина!
Петя
*

margi30

интересувам се от овулацията!
« Отговор #14 -: Септември 01, 2005, 17:43:47 pm »

И аз пия Дуфастон, вече 5 месеца - от 16-тия ден /за регулиране на цикъла/, но за сега няма резултат!
*

Anonymous

OVULACIA
« Отговор #15 -: Септември 13, 2005, 22:09:51 pm »
Цитат на: mini
Ами по графиката ти - би трябвало да си имала ову на 11 ден. Ако е така и имаш нормална ЛФ, зацапването което си получила е мноооого добра новина- много често при бременност се получава в деня на евентуалната менструация. Въпреки, че в момента приемаш лекарства, които дават отражение на графиката, силно стискам палци да се е получило. Късмет!!!

Защо пък на 11 ден?! Не се ли взима предвид деня с най-ниска БТ?! Нещо немога да ги резбера тия работи! :(
OVULACIA
« Отговор #16 -: Септември 14, 2005, 11:31:26 am »
Цитат на: Anonymous
.....

Защо пък на 11 ден?! Не се ли взима предвид деня с най-ниска БТ?! Нещо немога да ги резбера тия работи! :(

По-скоро овуто е било на 10-и ден. Ниската температура предшества овулацията.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

OVULACIA
« Отговор #17 -: Септември 14, 2005, 15:46:13 pm »
Цитат на: wassilena
Цитат на: Anonymous
.....quote]

По-скоро овуто е било на 10-и ден. Ниската температура предшества овулацията.

Аха, чатнах се!
*

DeniT

OVULACIA
« Отговор #18 -: Септември 20, 2005, 12:09:52 pm »
Много ми е интересно какво се случи в крайна сметка! Има ли бебе?
OVULACIA
« Отговор #19 -: Септември 20, 2005, 13:22:06 pm »
Ами като гледам графиката на Веси 77 за съжаление днес е третия ден от новия и цикъл. :cry: