БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА МОМИЧЕТА!Знам че на вас мога да разчитам.Още от самото начало (преди 2г, когато започнахме опитите за бебче).Много научих от вас.Винаги ми давахте подкрепа и надежда за следващият месец.Когато забременях преди 7месеца се радвахте заедно с мен.БЛАГОДАРЯ
Знам, че боли, много боли и болката няма да си отиде, но ти ще се научиш да живееш с нея и някой ден ще бъдеш отново щастлива. Далече е, но ще стане.
Колкото и да ти казвам, че нямаш вина, няма да ми повярваш сега, но се опитай един ден, когато се събудиш и сълзите не напират от очите ти, да си спомниш и да повярваш - нямаш вина, нито ти, нито близките ти, никой. Такива неща се случват - не е хубаво, но се случва.
Казват, че онзи горе изпитва тези, които най-много обича... не знам, дали е истина, знам само, че някой ден, ще станеш майка.
Съжалявам
В ОНЗИ ГОРЕ НЕ ВЯРВАМ!АКО ГО ИМАШЕ НЯМАШЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НАШИТЕ БЕБЧЕТА ДА СИ ОТИВАТ БЕЗ ВРЕМЕ, А ДРУГИ ДА РАЖДАТ И ДА ГИ ЗАХВЪРЛЯТ.И Докога изпитания.преди 4г (само месец след годежа)почина майка ми;после баща ми на два пъти едвам оцеля;два дни преди сватбата почина дядо ми;сега и бебето ни си отиде.
Всички казват СИЛНА СИ!ЩЕ ПРЕОДОЛЕЕШ И ТОВА!!!Е УМОРИХ СЕ ДА БЪДА СИЛНА!ИСКАМ ДА СЪМ СЛАБА!И СЪДБАТА ДА МЕ СЪЖАЛИ !ДА ПОЛУЧА НЕЩО И АЗ НАГОТОВО!ЕЙ ТЪЙ ПРОСТО ЗАЩОТО СЪМ ЖИВ ЧОВЕК!
Хей момиче,
нещата в живота са много по-сложни отколкото на нас ни се иска.
Ние се опитваме да опростяваме сложността на света до едно ниво, където нашата степен на познание ни позволява да направляваме нещата по своя воля.
За съжаление понякога това не ни се отдава, но това не може и не трябва да ни отказва.
Не би трябвало и да упорстваме прекаленно много, в смисъл че понякога прекаленното хвърляне за постигането на една единствена цел може да попречи и на реализирането на същата.
В живота ни има преплетени много случайности, аз много обичам да наричам тези случайности - божии работи. Природата си прави понякога шегички с нас. Но природата е велико нещо и ние можем само да и се удивляваме.
Ти си загубила толкова много близки хора и при това съвсем за кратко време. Самият факт че природата е избрала други да си заминат - а теб те е пощадила - би трябвало да ти говори много.
Значи ти имаш още много неща да вършиш в сегашния ти живот. И след като искаш да дадеш нов живот - сигурен съм че това ще стане. Може да не е от първия, може да не е и от втория или третия път.
Понякога това може да стане на десетия път. Но това няма значение. Важното е че ти искаш да направиш нещо, продължавай напред. Междувременно не спирай да се радваш на живота в множеството му други форми: радвай се на цветята, на тревичките, на Слънцето - който е основния ни източник на топлина и енергия и без него никакъв живот на Земята нямаше да е възможен.
Смени си мирогледа, приемай нещата спокойно - такива, каквито са. Емоционалните залитания в случай като твоя биха били много зловредни. Пази си емоциите за хубавите неща - които ще дойдат по-късно.
Хайде чао, дръж се, не си сама, много сме, ти си част от голямото цяло, животът е пред теб.
Знам че не ти е лесно, ама ще се оправиш.