Питащата написа : А майка й дори има наглостта като се обадя да я търся в тях и да ми натяква да и говоря и пр...
Знаеш ли какво ми идва на ум от позицията на проблемно забременяваща вече две години:Това е фикс идея на майката на приятелката ти, което емоционално я натоварва още повече и на тази идея твоята приятелка оттава първостепенно значение, дори и погледнато подсъзнателно да не разочарова майка си. Явно е, че зет и тъща са в тандем .Някой има болни амбиции, но емоционално товарят този, който може да понесе това до известен предел.
Не знам дали си чувала, но репродуктивния цикъл на жената се регулира от хипофизо - хипотеламучно - яйчниковата ос . Тоест и всички репродуктивни органи да са ти наред във функционално отношение - яйчници, тръби, матка, липса на възпаления , хормони - ок , доказана овулация и пр, ако си затормозена психически ... няма да стане в доста значителен процент. Отварям скоба - ако мъжът с добра оплодителна способност, доказана със надеждна спермограма.
Аз лично имам приятелка , която е обиколила всички светила в София и най-накрая една лекарка и обяснила що е тва психологически стерилитет , пък сега детето й е на 1 месец /да й е живо и здраво/ след осем годишни безуспешни опити.
В заключение: амън от фикс идеи на други хора, и от собствените ми също...