За тези ,които следят случая ми!
Днес ходих и дадох имунологични,утре ще кажа резултата.
Другото,което направих е да разговарям с ембриоложката от клиниката.Обясни ми на дълго и широко.Каза,миналата година ембриона ми е бил отличен,на 90пункта от 100 е отговарял.Тази година също е бил много добър,разделен е бил на 4тири,което за втори ден е перфектно.Не смята че незрелите яйцеклетки са притеснителни,случвало се ,тъй като при някои жени тръгват няколко по-големи и по-късно още фоликула...
Какво ми отговори в генетичен план:ако направим генеточни ще им покаже/за сперматозоидите примерно / в какъв процент са добри генетично,но при самото отсяване това не помага,защото се избират по морфологични признаци...Генетичните единствено ще дадат отговор дали сме за донор...а ние сме обсъждали и смятаме и двамата,че ако се стигне до донор, предпочитаме да осиновим.Аз не искам просто да съм бременна или примерно да имам задължително моите гени.Аз го искам от двамата,защото нали се обичаме.Ако не е така,предпочитам да дам шанс в живота на дете, което не е имало избор...Така че генетичните за сега ще изчакат,но ендокринните ще ги пусна на всяка цена .Днес ме набоцкаха и от двете страни и не ми се щеше повече.
А, да питам,при д-р Владимиров има ли ендокринолог?
Токущо получих отговор от д-р Конова,ето го:
С оглед на диагнозата, операцията и последващата липса на имплантация, бих Ви препоръчала минимум от имунологичните изследвания: антиовариални антитела и имплантационни фактори - антифосфолипидни антитела и НК клетки.
Обадих се там където пуснах имунологични и се оказа,че тези показатели няма да ги има.Те били крио или нещо си друго...Дано това,което ми изседват да има смисъл.ОФФФФФ.