Ще пусна темата тук,но ако модераторите решат,че е за друго място,нека я преместят.
И така,съвсем накратко за мен.Разбрахте вече ,яе и втория ми опит е неуспешен.Малко предисловие ,зада стане по-ясно:
след операция на киста ме изписаха с диагноза карцином.Ходене по светила и накрая извода беше не съвсем точна диагноза.Естествено обаче ,въпреки че диагнозата е недоказана,ме предупредиха - никакви хормони...Опити за бебе по естествен начин неуспешни и ето стига се до АРТ.И двата опита са със съвсем малка стимулация,те даже го водиха на естествен сикъл.Образувам по няколко фоликула,но се стига само до едно ембрионче.И двата опита ,както казах са неуспешни.
И двата пъти казвам питам доктора, дали не трябва да се направят някакви изследвания,а той мисли ,че неуспеха е от малкия брой ембриони.Сега мисли да пробваме със същинска стимулация.Смята че това е проблема,че нямат възможност да изберат най-добрите ембриони.
ОК ето мислите,които ми се въртят в главата.Добре де ,бебето е така желано,но пък ето го и старото заболяване...не трябва ли да се отхвърлят всички други причини за неуспеха и чак тогава да ме стимулират....ииии дали пък не за мен не е най-подходяща матурацията,там няма стимулация...
Момичета,споделете моля ви какво мислите по въпроса.Много ще ми помогнете...дали да не поискам мнение и на друг доктор...
Моля,нека ,ако има момичета от клиниката на Щерев,да кажат дали им е предлагано след неуспех да направят имунологични,генетични и ли каквито и да е други изследвания.Изобщо при тях търсена ли е причината за неуспеха или просто опитват отноео и отново
Благодаря на всички,които споделят и още веднъж ,ако темата не е за тук,нека я преместят модераторите