0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Бебеправене и секс
« Отговор #80 -: Януари 25, 2006, 13:49:29 pm »
Аз мисля,че и продължителността на връзката и опитите си оказва влияние. Стресът и другите външни фактори са отделно.Не може да има интензитет на контактите на седмата година от връзката ,както в началото.Дори и желанието за бебе да е много силно. Нищо не става насила. Тука ,като чета ,някакъв план четох преди малко - секс през ден или всеки ден..понякога имам чувството,че някой хора нито ходят на работа,нито пътуват в командировки примерно,нито имат отговорности и напрежение ами само или правят секс, или хванати под ръка ходят на лекар.При мен това за съжаление е абсурд,чувствам се ,като "изоставаща от групата" :lol: Нищо не мога да направя...само пия аспирин и давам на мъжа ми Спимен форте,Бирена мая,витамини и чай от маг.бодил понякога.А кекса е повече от оскъден-от 3 до 5 пъти месечно.Знам,че рецепта няма - за женски хитрости и тем подобни също знам,но вече не ми е до нищо.Направо ми е все едно понякога.Ако ще става да става ако ли не,незнам...супер съм изнервена вече. :balk_144: Защо всичко трябва да е толкова трудно? :?:  :evil:
*
Бебеправене и секс
« Отговор #81 -: Януари 25, 2006, 14:21:06 pm »
Ели, Ели, не си само ти, душко, не се чувствай "изоставаща". Всеки има отговорности и напрежение, аз например винаги като трябва да изляза от работа, за да отида на лекар, се чувствам ужасно притеснена какви обяснения ще давам /предпочитам за сега да не е истината/, кога ще се върна, какво ще кажат колегите и т.н. Отделно пред лекарския кабинет стоя на тръни и броя минутите. При мъжа ми е още по-лошо с излизането. Ами то само лекар ли е, нали и други работи се налага да свършиш, а като си цял ден на работа как ще се справиш? Отделно е самото напрежение, което създава проблема.
И ние не сме полови атлети, вечер като се върнем пребити, понякога насила правим кекс пък дано се получи... Понякога пък и на мен ми е все едно, лягам и заспивам. Общо взето любовната муза ни посещава все в неподходящите дни  :wink:
И така вече сума ти време  :cry:
Не е лесно, абе кофти си е направо, ама вървим напред, какво да правим.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

Бебеправене и секс
« Отговор #82 -: Януари 25, 2006, 15:31:01 pm »
аз пък от много сметки и нетърпение да дойде подходящия ден,взеха че точно тогава пратиха мъжа ми в командировка  :D  и естествено излязоха ми криви сметките  :(
*

Zoq

• **
  • 73
  • Ако имаш мечта,позволи й да се сбъдне...!
Бебеправене и секс
« Отговор #83 -: Януари 26, 2006, 11:55:10 am »
ооооххх,
.......а аз си мислех,че проблема е само при нас........
Само едно искам да кажа,че ще се боря със себе си,и се надявам,че ще преудолеем бариерата,която сме поставили с дилемата:СЕКС ИЛИ БЕБЕПРАВЕНЕ....и се надявам да успеем...ами то се не знае може пък точно тогава бебчо да реши да дойде....и да ни зарадва...!!!!
ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА КОЕТО...