0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Първа бременност над 30-35г.
« -: Март 31, 2008, 21:25:02 pm »
Здравейте, момичета!
Първо искам да ви кажа,че от няколко месеца се подвизавам в сайта и форумите мълчаливо, но всичко, което чета и вашите мнения ме образоваха сериозно и ми помагат в трудните моменти.Страхотни сте!
А сега на въпроса. Аз съм на 34(току-що навършени). С моя любим сме заедно от близо 12 г. , в които изживяхме много трудности, в това число и един "мисед" поради гроздовидна бременност преди 9 години.Тогава хич и не се бяхме замислили за деца, а след случката така се наплашихме, че едва,когато всичките ни приятели се оказаха с по едно, че и две сладурчета, се решихме да загърбим спомените и да се запретнем. Честно казано, мисля че просто си играхме с късмета си. Сега, разбира се, не става лесно, даже хич, вече повече от 1.5г. , от които 5-6 месеца системно и според правилата. Междувременно се оказа, че съм с микроаденом на хипофиза, поликистозни яйчници, преживяхме големи семейни стресове и въобще полудяхме. Ако не бяха вашите истории и това,че не губите кураж, кой знае още колко щях да превъртя. Така или иначе, биха ли могли тези от вас, които са забременявали за първи път (пък и не само)на тази възраст или се опитват да споделят с мен идеите, проблемите и опита си. Благодаря ви от сърце и много целувки и бебешки пожелания на всички!

url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=inke tinke][/url]

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
Re: Първа бременност над 30-35г.
« Отговор #1 -: Април 04, 2008, 11:03:08 am »
Искам да ти споделя за поликистозата - и аз я имам и моя лекар ми казва, че трябва задължително първо да се лекува тя, защото може да доведе до спонтанен аборт при евентуална бременност. Не губи надежда. Направи си всички възможни изследвания. Кураж!
*
Re: Първа бременност над 30-35г.
« Отговор #2 -: Април 04, 2008, 11:07:21 am »
Inke Tinke,не пишеш-обърнахте ли се към специалист за помощ?