Здравейте, момичета!
Първо искам да ви кажа,че от няколко месеца се подвизавам в сайта и форумите мълчаливо, но всичко, което чета и вашите мнения ме образоваха сериозно и ми помагат в трудните моменти.Страхотни сте!
А сега на въпроса. Аз съм на 34(току-що навършени). С моя любим сме заедно от близо 12 г. , в които изживяхме много трудности, в това число и един "мисед" поради гроздовидна бременност преди 9 години.Тогава хич и не се бяхме замислили за деца, а след случката така се наплашихме, че едва,когато всичките ни приятели се оказаха с по едно, че и две сладурчета, се решихме да загърбим спомените и да се запретнем. Честно казано, мисля че просто си играхме с късмета си. Сега, разбира се, не става лесно, даже хич, вече повече от 1.5г. , от които 5-6 месеца системно и според правилата. Междувременно се оказа, че съм с микроаденом на хипофиза, поликистозни яйчници, преживяхме големи семейни стресове и въобще полудяхме. Ако не бяха вашите истории и това,че не губите кураж, кой знае още колко щях да превъртя. Така или иначе, биха ли могли тези от вас, които са забременявали за първи път (пък и не само)на тази възраст или се опитват да споделят с мен идеите, проблемите и опита си. Благодаря ви от сърце и много целувки и бебешки пожелания на всички!
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=inke tinke]
[/url]