0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, моля ви за помощ! Нужен ни е добър уролог в Пловдив. Направихме спермограма уж в Торакс, а ни пратиха при АГ Заимов. На спермограмата са отбелязани 25-27 Левкоцита на поле. Аз също имам оплаквания -дискомфорт и бяло течение. Мъжът ми пусна междувременно стерилна урина, която нищо не показа -"посявките останаха стерилни". Той също има оплаквания и някакво оскъдно воднисто течение, което едва го виждаме по боксерите му. Аз все правя изследвания и все се оплаквам... Наскоро пихме и двамата Доксициклин,/ по препоръка на един лекар при когото е ходил само мъжът ми/ а проблема си остана...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: търсим добър уролог /андролог / в Пловдив
« Отговор #1 -: Май 07, 2008, 23:01:03 pm »
Ние сме били при Д-р Дечев ВМИ, доволни сме.
Утре ще ти дам телефони за контакт.

п.п. Били сле и при Шопов, но беше отдавна.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #2 -: Май 07, 2008, 23:16:45 pm »
Evro, много ти благодаря! Ще очаквам да ми напишеш телефона му. Кажи ми моля те, Мели къде прави спермограми само във ВМИ ли? Аз моя исках да го пратя при нея, но мислех, че тя работи в Торакс, и той взел, че отишъл там..., без да съм се уточнила със сигурност. 
*
« Отговор #3 -: Май 07, 2008, 23:20:21 pm »
Мисля, че и в Медикус алфа , но най-добре попитай нея!
*
« Отговор #4 -: Май 08, 2008, 00:02:09 am »
 Мислех да й пиша, но мъж ми избърза с реакцията :lol:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #5 -: Май 08, 2008, 00:03:04 am »
mery I, този дискомфорт, за който говориш трябва да се изследва за хламидии може би.Аз имах такива оплаквания преди години.
*
« Отговор #6 -: Май 08, 2008, 00:14:23 am »
Мислила съм и по този въпрос Елфи. Но в Пловдив не мога да се ориентирам какъв тест да си направя, знам,че не се прилага никъде тук PSR / Eliza метод/. Четох много противоречиви мнения за кръвния и влагалищния тест за Хламидии. Засега се насочвам към теста със влгалищен секрет, но къде да го пусна? Видях мнение, че във ВМИ се прави на принципа на някаква флуоресценция, но идея нямам колко е достоверен :ask:
« Последна редакция: Май 08, 2008, 00:17:13 am от mery I »
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #7 -: Август 27, 2008, 14:23:45 pm »
Темичката е малко остаряла и предлагам да я подновим.
Бяхме при Мели и се оказва, че сме с проблем в спермограмата - олигоастенотератозооспермия.   :(
Моля, препоръчайте добър специалист в Пловдив, който би могъл адекватно да ни помогне.
Благодаря!
*
« Отговор #8 -: Август 29, 2008, 13:41:26 pm »
здравейте и от мен.добър уролог-андролог в п-в няма.ние сме се насочили към д-р Кацаров в С-я и от 09.месец ще опитаме при него.въпросният д-р заимов работи и в Торакс и затова оттам са жи пратили при него meryI.nне ходете при него 2год. ме лъгаха,а лаборантката му Тилкова не е направила една качествена спермограма.ако някой е ходил при д-рКацаров в С-я,моля да сподели.незнам с коя клиника работи,за да отидем направо със спермограма.
*
« Отговор #9 -: Септември 02, 2008, 22:36:26 pm »
d_ta, ние направихме спермограма при Заимов, но скоро след това направихме друга в клиника "Малинов" в София, резултатите и от двете бяха идентични. Иначе мъж ми го пратих при доц. Дечев в "Торакс" в Пловдив, както ме посъветва Evro. За Кацаров нищо незнам, съжалявам. Иначе и аз съм "за", че спермограма трябва да се прави само в специализирана клиника по стерилитет . Моят мъж избърза и затова първата спермограма беше при Заимов, идеята беше да отиде при Мели, той ме разбрал, че тя работи в "Торакс" и като отишъл,  му казали от регистратурата, че тя не е там и така попаднал на Заимов. Нищо де, важното е, че резултатите се оказаха точни.  Доц. Дечев - уролога му изписа Кларитромицин за паренето и мина, но не задълго, сега пак има това парене. Правихме и микробиология на еякулат и нищо няма, а пък Левкоцитите излизат на спермограмата. На мен ми откриха раничка -2ра гр.,/ ето откъде бил моя дискомфорт / горихме я днес. Правих кръвен тест за Хламиди - негативен е слава Богу! И сега пак ще го пращам  моя при доц. Дечев. Това е засега при нас. Дано да се оправим вече с тия проблеми, че ми дотегна...
*
« Отговор #10 -: Септември 02, 2008, 23:08:21 pm »
здравей,meryI.При мъжът ми също микробиологията  беше наред и имаше завишени левкоцити,които с антибиотик се оправиха и се подобриха всички показатели.В началото беше с 0% подвижни,а сега 50%.Къде прави теста за хламидии,защото док. ми каза да си направя.Защо кръвен?По-точен ли е?А кой е доц.Дечев?Къде работи?Доволни ли сте?Извинявай,че те затрупвам така с въпроси,но все още се чудя какво да правим и къде да ходим.
*
« Отговор #11 -: Септември 03, 2008, 09:57:04 am »
здравей,meryI.При мъжът ми също микробиологията  беше наред и имаше завишени левкоцити,които с антибиотик се оправиха и се подобриха всички показатели.В началото беше с 0% подвижни,а сега 50%.Къде прави теста за хламидии,защото док. ми каза да си направя.Защо кръвен?По-точен ли е?А кой е доц.Дечев?Къде работи?Доволни ли сте?Извинявай,че те затрупвам така с въпроси,но все още се чудя какво да правим и къде да ходим.

di_ta, доц. Дечев е уролог, който работи в "Торакс" на повикване /там има кабинет и идва само при предварително записан час/, иначе знам от Евро, че работи и във ВМИ. Аз пуснах кръвен тест за Хламидии в "Торакс", защото просто бяхме двамата с мъж ми -придружавах го като имаше час при доцента и съвсем случайно реших - така и така го придружавам, защо и аз да не си пусна изследване,сама си реших да се изследвам за Хламидии. Пуснах само кръвен, защото нямах проба от влагалищен секрет с мен в момента. Иначе аз ходя при много добър гинеколог /не съм при д-р Даскалов, той не е единствения добър специалист в града, както тук се пише и се спряга само неговото име , това е доста рекламно някак си./ и той ме посъветва да си пусна и двата теста -кръвен+влагалищен в лабораторията на ВМИ или Хронолаб, доколкото помня . Пълна достоверност на тестовете за Хламидии дава само PCR - тест, който въобще не се прави в Пловдив. Иначе кой от двата теста- кръвен или влагалищен е по-достоверен - мнения всякакви, затова прави и двата! :wink:
Ако искаш координати на уролога ще ти ги пратя на лични.