d_ta, ние направихме спермограма при Заимов, но скоро след това направихме друга в клиника "Малинов" в София, резултатите и от двете бяха идентични. Иначе мъж ми го пратих при доц. Дечев в "Торакс" в Пловдив, както ме посъветва Evro. За Кацаров нищо незнам, съжалявам. Иначе и аз съм "за", че спермограма трябва да се прави само в специализирана клиника по стерилитет . Моят мъж избърза и затова първата спермограма беше при Заимов, идеята беше да отиде при Мели, той ме разбрал, че тя работи в "Торакс" и като отишъл, му казали от регистратурата, че тя не е там и така попаднал на Заимов. Нищо де, важното е, че резултатите се оказаха точни. Доц. Дечев - уролога му изписа Кларитромицин за паренето и мина, но не задълго, сега пак има това парене. Правихме и микробиология на еякулат и нищо няма, а пък Левкоцитите излизат на спермограмата. На мен ми откриха раничка -2ра гр.,/ ето откъде бил моя дискомфорт / горихме я днес. Правих кръвен тест за Хламиди - негативен е слава Богу! И сега пак ще го пращам моя при доц. Дечев. Това е засега при нас. Дано да се оправим вече с тия проблеми, че ми дотегна...