Благодаря ви за окуражаващите думи! Като отидох в неделя в спешното веднага ме оставиха в болницата. Единственото, което можеха да направят бяха инжекциите Но Шпа. С тях бях 3 дни. Помагаха ми, защото докато траеше действието им имах много слаби болки и леко кървене. Лошото е, че ми бяха назначили само по 2 на ден /сутрин и вечер/, а аз имах наужда от още една - на обяд. За да ми я бият трябваше преди това да мина през гинекологичен преглед. Във фаталния ден реших да не си искам на обяд инжекция, защото ми беше писнало от гинеколог.прегледи, а и се страхувах дали толкова намеси няма да са вредни за бременноста /за 3 дни имах 9 прегледа/.И тогава болките станаха по-силни и по-чести. И се стигна до най-лошото.Можеше да не ме кюртират, защото "изхвърлих" почти всичко. Но го направиха за по-сигурно, за да няма инфекции и т.н. Малко ме е страх от това кюртиране, дано всичко е минало наред. Сега съм добре, вчера ме изписаха. Интересно ми е какво е станало с това, което е паднало от мен. Лекарите държаха да го приберат.А иначе са ми взели тъкан от матката при кюртирането за хистологично изследване. Резултатите след 10 дни. Сега трябва да пия противозачатъчни за 3 месеца, което означава, че няма да има бебеправене през тях.На мен ми се иска още да мине даже, за да може матката да се възстанови напълно. Опитвам се да гледам философски на случилото се, боли много..., но явно е трябвало да се случи.Само се моля да не се повтори...