0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

berry

• *
  • 34
  • Тези, които винаги гледат в земята изпускат дъгата
Здравейте! Чета темите в сайта от доста време, полезни са много! Ето я и моята история. Преди две години имах проблем с пролактина /високи нива/, необяснимо защо - нямах аденом на хипофизата. Лекувах се около година с Бромокриптин. Цикълът се нормализира, случваше се около 30 ден. След като спрях лечението отново се удължи, така до съвсем скоро ми идваше около 40 ден. Последната ми менструация беше на 25 август /може да видите графиката ми/. Закъсня няколко дни, направих тест на 08,10 - положителен  :D Голямо щастие!!! След два дни на гинеколог - не можело да се потвърди, че съм бременна, защото нищо не се виждало. :( Само матката ми била леко увеличена. Прегледът беше само на ехограф, не мануален. Подозирам, че съм забременяла или на 24.09, или на 05.10. Ако е било на 5-ти може ли тестът да го улови толкова рано /3 дни след забременяването/?!? Въпросът ми е колко дни трябва да минат след забременяването, за да може да се види на ехограф?! Сега чакам да дойде петък за новия преглед, дано отговорът на гинеколога тогава да е положителен! Междувременно направих още един тест - отово +! Чудя се защо ще имам въпросния хормон на бременните /ЧХГ май беше/, а лекарят казва НЕ!!! Малко се стряскам като чета за "кухо яйце", извънматочни бременности и т.н. като обяснение на тоя парадокс. Моля ви, споделете нещо... Благодаря!
Re: Моля ви, помогнете със съвет! Объркана съм!
« Отговор #1 -: Октомври 13, 2008, 22:42:21 pm »
Направи си кръвен тест.
*
« Отговор #2 -: Октомври 13, 2008, 22:57:37 pm »
Така или иначе в петък си на преглед, успокой се.Тогава ще стане ясно  :)
Дано всичко е наред  :)
« Отговор #3 -: Октомври 18, 2008, 23:37:35 pm »
БЕРИ какво стана на прегледа всичко наред ли е :)Пожелавам ти успех :o
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Октомври 19, 2008, 08:38:50 am »
След О. ако има зачеване - ЧХГ се отделя след 10-11 ден след О. - по-рано няма как.
Поне едва ли в количества, които да се уловят от тест за бременност/уринен/
След импантацията се отделя ЧХГ - а тя е от 7 до 10 ден /средно/ след О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #5 -: Октомври 19, 2008, 09:01:52 am »
До колкото разбирам е трябвало да ти доиде около 5.Така ли?Т.е отишла си на лекар след 5-6дневно закъснение.Аз също направих така и на мен ми казаха,4е няма нищо,дори промяна на матката.И аз имах положителен тест,даже 4.А доктора твърдеше 4е нямало нищо,освен ако било от снощи!Така ми каза!След 2 седмици отидах при друг,и тои ве4е видя беб4о-бях в 7седмица.Така 4е не се притесняваи мили4ка,щом имаш :bfp:,зна4и има беб4е. :crossfingers:Пиши пак,като отидеш на преглед!
*

berry

• *
  • 34
Усмивки2!!:)))
« Отговор #6 -: Октомври 25, 2008, 13:01:25 pm »
Нещо обърках предния отговор :))) Та бях тръгнала да се извинявам за това, че не писах по-рано. Толкова емоции ми се струпаха, че не остана време за компютъра. Преди седмица гинекологът видя околоплоден сак - 10 мм, ембрион все още не се вижда. Каза, че съм в 5 г.с. След седмица /тогава ще бъда в 7г.с./ ще отида отново на преглед - дано тогава бебчо да не е толкова срамежлив и да се запознаем. Иначе пия фолиева к-на и Утрогестан. Поздрави и ще пиша! Късмет на всички!!! :wink:
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #7 -: Октомври 25, 2008, 14:04:46 pm »
Berry,честито миличка и много късмет.когато му дойде времето ще видите и бебока.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #8 -: Октомври 26, 2008, 07:59:40 am »
Честито и от мен!  :D
Лека и спокойна бременност

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

berry

• *
  • 34
« Отговор #9 -: Октомври 28, 2008, 10:12:52 am »
Благодаря ви, момичета, че споделяте моето вълнение!!! Ще ви разкрия нещо много интимно с надеждата да ми помогнете. С моя приятел сме на "сухо" по отношение на половия живот от един месец. Иска ми се доки да потвърди, че всичко се развива нормално и тогава вече да сме спокойно заедно. Той, милият, се съгласи, а пък и има и други начини за удовлетворение  :oops: ... Що се отнася до мен, нямам особено желание за секс. Да, обаче на два пъти вече ми се случва да получа оргазъм докато спя през нощта. Ей, така, без никакви сънища, без никаква причина  8O Първият път - нищо, вторият път обаче коремът бая ме поболя, ниско долу, за около 4-5 мин. След това отпусна. Чудя се какво да мисля и как да си го обясня. Лошото е, че става по време на сън, т.е. тогава, когато нямам контрол над себе си. Направо шаш... Дано не объркам нещо с това среднощно преживяване...
*
« Отговор #10 -: Октомври 28, 2008, 10:47:59 am »
Ето, това е хубавото на анонимността във форумите - можем да споделяме и най-интимните неща.  :D
На мен не ми се е случвало това, за което разказваш.  :D Звучи интересно!  :oops: 8O :lol:
Колкото до секса, със сигурност има теми по въпроса, но си спомням от предишната си бременност какво каза доктора - ако бъдещото бебче се е загнездило както трябва и всичко е наред, няма причина да се боите от акт. Ако обаче си имала предишен спонтанен аборт е по-добре да изчакаш първите 3 месеца и след това атака.  :D

Успех! Стискам ти палци да чуеш пулса на човечето при следващия преглед. Дръж ни в течение!

*

berry

• *
  • 34
« Отговор #11 -: Ноември 02, 2008, 12:29:36 pm »
Здравейте! Преди два дни бях при доки - човечето /или околоплодния сак, не успях да разбера/ е вече 20мм, но все още не се видя туптене на сърцето. Може би е малко рано, в 6г.с и 6 дни бях. От 2 дни имам едно притесняващо тъмножълтеникаво, дори леко кафеникаво течение.Въпреки че е оскъдно, се притеснявам, защото до момента имах нормалното за всяка бременна жена бяло течение. Болки в корема нямам, дори гаденето ми понамаля. Продължаваме със сексуалния пост, разбрали сме се, че докато не видим туптящото сърчице няма да правим нищо, т.е. не е вследствие от полов акт. Честно да ви кажа, момичета, това течение ме притеснява доста, засега няма тенденция да се засилва, нито като количество, нито като цвят. Имам по 2-3 малки петънца на превръзката за цял ден /извинете ме за откровенността/. Нямам нито парене, нито сърбеж.Въпреки че не е кървене смятам, че не е нормално. В същото време се успокоявам като си мисля, че може да е от преумора /вчера напуснах книжарницата/, може да е от простуда /въпреки че съм здрава/, може да е от бактерия... не ми се мисли най-лошото. А пък и това, че нямам болки е добър знак.Следващият ми преглед е след седмица, смятам тогава да кажа на доки. Или още утре да отида?!? Вие как мислите? :(  :?  :(
*

Stela74

• **
  • 139
« Отговор #12 -: Ноември 02, 2008, 15:34:12 pm »
Berry,според мен ако не спре това зацапване се обади на док и го попитай какво да правиш.Не е лошо да се консултираш.
*

berry

• *
  • 34
« Отговор #13 -: Ноември 02, 2008, 16:29:34 pm »
 :( :( :( Утре отивам на лекар. Вече е бледо розово и по-обилно. По-принцип, ако не бях бременна, трябваше да ми дойде около тази дата. Не знам дали това има някаква връзка и значение. Чувствам вече и някакво леко напрежение в корема. Умирам от страх и притеснение!!!!!!!!! Лежа и се моля! :?
*

Stela74

• **
  • 139
« Отговор #14 -: Ноември 02, 2008, 20:38:40 pm »
Постарай се да си почиваш повече и дано утре при док всичко е наред.Успех мила...
*

berry

• *
  • 34
« Отговор #15 -: Ноември 07, 2008, 12:25:57 pm »
 :( :? Изгубих го, в 8 г.с., имаше и пулс, и леки движения! Причината все още е неясна, уж всички изследвания бяха в норма. Сега трябва да почивам. Моят призив към всички бременни е при появата на неясно и ненормално течение веднага да потърсят лекар, без значение е дали имат болки или не, без значение от цвета, без значение дали е събота, или неделя... Пазете се момичета!!! И още нещо - притеснявайте се колкото може по-малко. Ако има нещо нередно реагирайте навреме, а ако няма - бъдете щастливи бременни и не му мислете много, колкото по-малко напрежение и стрес, толкова по-добре! И се пазете!!!
*
« Отговор #16 -: Ноември 07, 2008, 12:31:38 pm »
Милата Berry,

Моля те само не се отчайвай, ще стане пак! Сигурна съм. И на мен ми се случи нещо подобно и направо се промених - откачих! Резултатът е - сърцебиене и много нерви. Сега гледам напред и се надявам аз и всички други очакващи момичета да станем мами.

Една приятелка, която пробваше от години, загуби първото и беше перкулясала, роди момиченце миналата седмица - защото вярваше, че ще стане.  yahoo_17

Стискам ти палци и гледай да си почиваш ;)

« Отговор #17 -: Ноември 07, 2008, 13:17:34 pm »
Бери, мила, нямам думи  :bighug:
Пак ще стане, сигурна съм. Бебчето вече е решило, че е време да дойде при вас и нищо няма да го спре... Успех!!!
Don't worry, be hippy
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #18 -: Ноември 07, 2008, 14:44:38 pm »
Много съжалявам berry   :(
Бъди силна и продължавай напред

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #19 -: Ноември 07, 2008, 14:50:27 pm »
Бери,съжалявам миличка :(Бъди силна.