момичета, направо съм потресена. Мен ме посъветваха от клуб "проблемно забременяване" в дир.бг да погледна някои мнения за клиниката на д-р Тодоров, защото и аз ходя там и съм направо без думи от всички тези безумния. Тъй като ходя от известно време там, с мен никога не се е държал по такъв начин. От друга страна, че е извратен, това съм съгласна, не малко неадекватни коментари е отправял, но като му направиш забележка, се извинява и спира. Не че това е нормално, естествено!!! Що се отнася до качеството на анализите, нямам представа, защо смятата, че са не наред; Ние правихме първата спермограма на мъжа ми и хормонални изследвания там, след което се потвърдиха от резултатите на клиниката на Щерев, така че тук не съм съгласна. Тъй като все пак не съм правила инвитро при него, допускам че там е проблема. Имам приятелка, която прави при него два опита - за съжаление неуспешни и сега ще я праща в Германия при брат си; това много ме озадачи, след като той не може да и помогне, защо и взе парите за два опита, а не я изпрати там директно!!! Ще и дам съвет да види форума и да се преориентира, милата ми. От друга страна, обаче, имам две познати, на които той помогна да забременеят, стимулира ги и едната има в момента две дечица, благодарение на него. Вярно е, че не чрез ин витро, а на другата направи успешна инсеминация. Така че, наистина, вероятно нещо се е побъркал. Успех.
Бих искала да ви попитам момичета, дали в клиниката на д-р Стаменов може да се отнесеш и когат има проблем със забременяването или прави само инвитро и икси? Благодаря ви