Ивето, приветствам те за решението да потърсиш друг лекар.
За София:
Ние ходим в
www.ivf-bg.com и засега сме доволни. Ембриолозите (съответно спермограмите) им са много добри. Доста момичета не харесват клиниката заради шефа й, Щерев, но освен ако изрично не настояваш няма да имаш работа с него, а останалите от екипа са много готини.
Има и много доволни момичета от:
www.ivf.bg и от клиниката на д-р Стаменов (нещо ми убягна от паметта сайта, но момичетата ей сега ще ти го напишат).
За Тодоров - да се развеселявам ли, да се натъжавам ли
За почесването и хойкането - нямам думи, някои хора доброто възпитание хич го нямат за ценност. Има и други начини да проявиш чувство за хумор, този е най-неуместният и просташкият.
Да ви предлага инсеминация без обработка, освен че и без проследяване на УЗ, си е направо опасно
Да кара мъжа ти да си бие Прегнил също ми се вижда доста безотговорно, без да го е насочил за преглед при уролог, без да е направил МБ - ами може да си има причина за по-лошите резултати, която не е хормонална, че да взима Прегнил.
Ти си в тази прекрасна репродуктивна възраст, нищо не пречи да се заеме мъжа ти малко с изследвания и лечение (лечението, освен оперативно при варикоцеле, е по-скоро приятно и ненатоварващо - витамини, антиоксиданти, билки). Много тук сме с мъжки фактор, и с усилия нещата се подобряват. И нашата спермограма беше зле, но сега последната е нормоспермия.
Не се притеснявай, ще попаднеш на свестен доктор, на когото можеш да се довериш, и всичко ще е наред. Струва ми се, че и бебето ще стане по естествен начин, като обърнете малко внимание на мъжкия фактор.
Успех