VIA - благодаря ти, че сподели. Никога не бих искала да ми махат тръбите, ако не пречеха, но се оаказва, че при тръби със хидросалпингс течността, която е в тях пречи за имплантацията на ембриона, а и носят риск от извънматочна бременност по този начин... Ако не помагат тези тръби, или поне шансът да помогнат е минимален, а е много по-голям шансът да попречат, дали не е по-разумно да ги махна... ох, не знам, или поне да ги затворя?
От друга страна, аз не знам какво е това хидросалпингс, всъщнотс, но от протокола на лапарото си видях, че имам и на двете. А ако може да се махне, защо не са ми го махнали по време на лапарото? Тя беше оперативна, а не диагностична..
Въпрос - ако имам някаква инфекция, тя щеше ли да се улови с пълна кръвна картина? Щото вече не знам имам ли бактериална диагноза пак, нямам ли.. а си правих изследвания и всичко ми е съвсем в границите на нормата. Абе сигурно имам, но то си се хваща с други изследвиния. Сигурно задавам глупави въпроси, ама какво да прави,м каот не съм лекар, а пък вие толкова отзивчиво отговаряте!
Успех, мацки!