0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Plamitoto :)
« Отговор #280 -: Февруари 19, 2009, 16:54:25 pm »
 :balk_47:
Прекрасно е,4е вси4ко се развива добре
 yahoo_17 :crossfingers: :goodluck:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #281 -: Февруари 19, 2009, 19:08:01 pm »
Пламчо,какви хубави новинки...сега вече като се чува сърчицето,остава по-нататък да узнаете и какво ще е... :bori_007: или  :bori_004:... :D е,ако сте го решили с таткото,де... :D...
*
« Отговор #282 -: Февруари 19, 2009, 19:39:12 pm »
Един бърз отчет да дам и аз :) Ходих на доки,човечето си отговаря на 7г.с. и 4 дни и за мое голямо учудване чухме сърчицето!!!аз знаех,че е по-късно,но на докито УЗ е някакъв нов и не го очаквах :bighug: :crossfingers: Направиха ми картон,измерихме килцатаи ми казаха,чене трябва да мина 76кг! за моя ръст  :lol: Ще я видим тази работа,но като се знам как си угаждам и обичам да си похапвам osi_11
Другия четвъртък трябва да си пусна изследванията и да се запиша на ЖК :)
Това е от мен!
силно Ви гушкам всичките!  :bighug: :crossfingers: yahoo_17 :cuddle:
Виленцее,ако знаеш какъв сняг те чака тук!Вземи си зимните дрехи  :ywoohoo:
:D Плами, много се радвам мило, че сте видялu твоето грахово зрънце  :sucky: че и сърчице сте чули. Какво по-хубаво от това  :bighug: :cheerleader:
А за похапването - хапвай си всичко каквото ти се прияде. :eating: и хич не му мисли за килцата. Рано е още :lol:
Гушкам те силнооооо :hug2:
« Последна редакция: Февруари 19, 2009, 19:41:50 pm от Melody01 »
« Отговор #283 -: Февруари 19, 2009, 23:43:30 pm »
Благодаря Ви милички  :bighug: :bighug: :bighug:
Друго си е да знаеш,че има някой,който се радва за теб  :hug2:
Ние с мойто Мише сме се разбрали да не казваме на никой поне до 3 месец,защото имаме  многоооооо хора,които не ни мислят доброто  :balk_144:
А и сме си суевернички  mf_bounce8
Силно ви гушка и много Ви целувам!!!
Искам в скоро време една по една да започнете да се отчитате и Вие!От сърце и душа Ви го желая!!! :bighug: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :cuddle:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #284 -: Март 05, 2009, 20:09:54 pm »
Момичета, чудя се за какво точно е тази тема?
Ако някоя от вас ми покаже един пост от последната страница (другите не ги и погледнах)свързан със заглавието...ще е добре.
Имате седмична тема, има чат във форума, има скайп, има и подфоруми в които можете да си говорите.
Моля, спазвайте правилата на форума.
Благодаря.