Успех cookie,
при процедурата. Бог да те благослови!
Наистина е трудно решението за такава хирургическа намеса.
Но, когато дойде този психологически момент за мен аз разсъждавах трезво без грам чувства, те така или иначе вече не ми бяха останали.
Не съм имала бременност.
Дори и след пластиката както споделих по-горе.
Показател, за състоянието на тръбите.
Бях претърпяла първия неуспех на първата си Ин Виторо процедура след като кръвното ми изследване показваше ранна бременност и за три дни хормона падна.
Сама знаеш, че точно течноста от тръбите "измива" ембриона.
Неуспешна лапароскопия, след, която д-р Начев посъветва мен и съпруга ми да се отказваме от борбата, защото състоянието ми е много тежко и е невъзможно да се направи операция, защото има опастност за живота ми.
( Ето с това твърдение проф. Горчев категорично не се съгласи . Операцията, която направи го потвърди. )
Та в този ред на мисли ние със съпруга ми за няколко дни живяхме с мисълта, че нямаме изход. Но обстоятелствата се промениха.
Ще споделя с вас, че със справянето с този проблем съвсем не е означава, че борбата е спечелена.
Борбата продължава и с всеки изминал ден откривам, че зачатието е Божествено благословение.
И ние и лекарите с нас дават всичко от себе си ,за да успеем и бъдем щастливи но и те ни споделят:"Нека Бог да ни помогне сега! "
Накрая на постинга си искам да изразя моята благодарност към д-р Стаменов за това, че го познавам, че е моят лекар и, че преди всичко е Човек и след това прекрасен лекар.