Здравейте момичета, много се надявам да ми помогнете със съвет!
първо историята:
съвсем скоро видях положителен тест (кръвен) след 2 отрцателни уринални и преглед с вагинален ехограф на 25.05, на който не се видя нищо освен "киста".
Все пак цикъла ми закъсняваше и се появиха разни неразположения, които ме накараха да си направя кръвен тест на 28.05, който отчете 112.9 единици. Учудих се много и отидох да попитам гинеколог от клиниката, в която си правих изследването какво означават резултатите. Там също ме прегледаха на вагинален ехогр, като не видяха плоден сак, "кистата" от понеделник я нямаше, но пък ми казаха, че имам миомен възел 9мм.
Следващата седмица ще направя повторно изследване за да видя дали се увеличава нивото на хормона.
Проблемът е, че от 26.05 имам болки, които се засилиха с дните. Първо ме болеше ту единия, ту другия яйчник, после силно десния, а от 2 дни ме прерязва много силно от време на време.
Не съм имала никакво кървене и зацапване - следях много добре защото все чаках да ми дойде. КОгато лежа не ме боли, но седна ли или като ходя доста често ме боли корема ниско долу.
Търсих информация, но не мога да разбера еднозначно опасно ли е или е нормално. Вотрия гинеколог нищо не каза - само попита за кървенето и дали болката е остра, но тогава не беше особено остра.
Моля, помогнете - да се успокоя или да не отлагам а още утре да търся гинеколог?