0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
въпрос за дуфастона
« Отговор #20 -: Април 04, 2006, 11:07:30 am »
Ако може и аз да ви задам въпрос за Дуфастона. минаха 10 дни откакто го спрях а не ми идва, имате ли някаква идея защо така? предния път ми дойде на трети ден :?:  :(
*

Anonymous

въпрос за дуфастона
« Отговор #21 -: Април 04, 2006, 11:15:03 am »
Винаги когато има абразио, има и хистологично изследване /освен при аборт/. На мен са ми правили абразио за отстраняване на полип и също чаках 10 дни резултат. казаха ми, че след отстраняването му, шансовете ми за забременяване са много по-големи. Не вярвам абразиото да ти навреди, а по-скоро да типомогне.
въпрос за дуфастона
« Отговор #22 -: Април 05, 2006, 12:49:07 pm »
Коки дай боже да си бременна. Отиди все пак на лекар. А ако не си го пила след закъснение ще ти дойде съвсем нормално.
*
въпрос за дуфастона
« Отговор #23 -: Април 05, 2006, 13:14:18 pm »
днес на 11 ден леко прокървих, понеже съм на работа набухах един тампон и сега отивам да вида какво става ама нещо не ми харесва, само две капки кръв и другото едно светло много светло кафеникаво..... и сега  :(  чакам да мине още малко време. Какво мислите?
въпрос за дуфастона
« Отговор #24 -: Април 05, 2006, 13:16:26 pm »
Цитат на: koki
днес на 11 ден леко прокървих, понеже съм на работа набухах един тампон и сега отивам да вида какво става ама нещо не ми харесва, само две капки кръв и другото едно светло много светло кафеникаво..... и сега  :(  чакам да мине още малко време. Какво мислите?

Тест. ДОсега трябваше да си си пуснала един уринен. Или си си направила, а аз не съм разбрала? Ако не си, побързай. После пиши.
*
въпрос за дуфастона
« Отговор #25 -: Април 05, 2006, 21:10:57 pm »
май няма да има нужда от тест, това розовичкото още си го има, слабо е но го има. притеснява ме друго: отидох аз да видя как вървят нещата и изхвърлих нещо около2,5 см без кръв и срам не срам реших да видя какво е беше плътно и хлъзгаво  8O , нямам никакви болки ама май ще трябва да тичам на лекар, а?Простете ако ми е глупав въпроса ама се притеснявам
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
въпрос за дуфастона
« Отговор #26 -: Април 06, 2006, 07:17:17 am »
Коки мила няма ништо срамно!!!Отиди задължително на лекар за да те прегледат. :!:  :!:  :!: Пиши какво е станало.Стискам палци мила!! :lol: