0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Липса на тръби и успеваемост при инвитро
« Отговор #20 -: Април 07, 2006, 20:47:05 pm »
§Щ§Х§в§С§У§Ц§Ъ
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #21 -: Април 08, 2006, 09:50:19 am »
Госте, послушай Ултра.
« Отговор #22 -: Април 10, 2006, 14:21:27 pm »
Моят проблем с тръбите е долу-горе същият. Аз нямам една тръба, а другата е непроходима и със сраствания, вследствие на две извънматочни бременности
Когато реших да правя ин-витро, обясних на доктора проблема с тръбите си и му показах епикризите си. Тогава той ми каза, че жени с този проблем са с най- добри изгледи за успех при ин-витро. Т.е аз си забременявам, но не на "правилното" място и че при ин-витрото тръбите въобще не са нужни.
 Марми, и аз като моя доктор мога само да те успокоя, че при ин-витро тръбите не ти трябват. Сигурна съм, че всичко ще мине добре.
Желая ти успех!
*

ladybug88

« Отговор #23 -: Април 12, 2006, 08:46:24 am »
Ne se pritesniavai. Kakto kazaha po nagore IVF e sazdadena za jeni sas zapusheni trabi. Tova, che niamash trabi ne okazva nikakvo znachenie. IVF e prozedura, koiato "bypass" va trabite.
Az imam zapusheni trabi i sled IVF prez 2003 godina imam chudesen malak maj.

Uspeh!

Пиши на кирилица!
*

ladybug88

« Отговор #24 -: Април 12, 2006, 08:54:19 am »
Zabravih da kaja..... Tuk niakoi doctori predpochitat da mahnat trabite na pazientki za IVF predi zikala. Kazvat, che taka shansovete im se uvelichavat. Osobeno,ako imat "hydros" v zapushenite trabi, te otdeliat technost, koiato moje da otrovi embriona.
*

Anonymous

« Отговор #25 -: Април 13, 2006, 03:34:59 am »
Iskam da se izvinia, che pisha na latiniza, no computera mi niama kiriliza. Kogato se opitah da polzvam KREDOR dumite niamat nikakav smisal.

Naprimer:

zabravih = забражих
izviniavai = изжиниажаи
*
« Отговор #26 -: Април 13, 2006, 06:50:09 am »
при фонетичната кирилица, която ползваш (аз също ползвам само нея, така че български надписи по клавиатурта не ми трябват)

в=w
ж=v
й=j
ш=[
щ=]
я=q
ч=` (клавиша над Tab)
ю=\
ь=x
ъ=y

останалите са ясни. Като свикнеш е много лесно и бързо :)
*

Anonymous

« Отговор #27 -: Април 14, 2006, 09:25:19 am »
Цитат на: TA
В Пловдив инвитро правят на 3 места:
Бора
Плама
Салманида
Но Софийските клиники са с повече опит.

В тези центрове в Пловдив май не правят инвитро, а само подготвят жените, пък инвитрото го правят в София при Щерев.
*
« Отговор #28 -: Април 14, 2006, 11:50:43 am »
Не си прав, Госте!
Направила съм проучване и информацията ти е стара.
Преди действително е било така за клиники Салманида и Бора, но сега в София правят само ИКСИ (ако се наложи).
*

Anonymous

« Отговор #29 -: Април 17, 2006, 09:23:23 am »
Може и да ми е стара информацията, но случайно присъствах на разговор в клиниката на Щерев, та там се възмущаваха, че само им вършели работата на пловдивчани, пък те се фукали по вестниците, че правят инвитро. Но беше преди време наистина.